Prima pagină » (P) Rick Ross vine cu Lamborghini-ul direct pe șcena NUBA Beach Club

(P) Rick Ross vine cu Lamborghini-ul direct pe șcena NUBA Beach Club

Autor: admin
0 comentarii

(P) Rick Ross vine cu Lamborghini-ul direct pe șcena NUBA Beach Club

Rick Ross, rapper-ul american, va concerta în Mamaia Nord și pentru prima dată în România iar grupul NUBA a pregătit împreună cu artistul un show incendiar pentru publicul prezent la eveniment. Rick Ross va sosi la Nuba Beach Club cu un Lamborghini cu care va și urca direct pe șcena concertului. Show-urile artistului cât și muzica sa fiind un etalon pentru cele mai exclusiviste cluburi atât din Europa cât și din USA.

Pe numele său real, William Leonard Roberts II este unul dintre cei mai bogați cântăreți de muzică rapp fiind estimat de către Forbes în 2018 ca având o avere de peste 35 milioane de dolari și un potențial fantastic de creștere.

Cel mai important pentru noi este să menținem clienții mereu fericiți și să oferim cât mai des elemente și invitați surpriză. Rick Ross este pentru noi un simbol al petrecerilor exclusiviste, în perfectă simbioză cu spiritul NUBA.” Jean Sasu, co-fondator Nuba Group.

Cele mai citite articole

Rick Ross, bun prieten și deseori partener de șcenă cu Dj Khaled, a colaborat în ultimii ani și cu alți artiști de renume precum Chris Brown, French Montana, Gucci Mane sau Flo Rida iar printre cele mai cunoscute melodii ale sale amintim “New Flame”, “God Forgives, I Don’t” , “I’m on One”.

Mesele pentru acest eveniment sunt deja rezervate, Nuba Beach Club organizând cele mai râvnite petreceri de zi în fiecare weekend și totodată, pune la dispoziția clienților săi și una dintre cele mai frumos amenajate plaje de la malul Mării Negre, de luni și până duminică, împreună cu o zonă de piscină și un restaurant ce servește atât prânzul cât și cină.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/p-rick-ross-vine-cu-lamborghini-ul-direct-pe-scena-nuba-beach-club-618387/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si