Prima pagină » Lucruri esențiale pe care trebuie să le discuți cu partenerul înainte de căsătorie!

Lucruri esențiale pe care trebuie să le discuți cu partenerul înainte de căsătorie!

Autor: admin
0 comentarii

Lucruri esențiale pe care trebuie să le discuți cu partenerul înainte de căsătorie!

Pentru a evita apariția acestor probleme, discuțiile deschise și oneste despre subiecte delicate reprezintă soluția.

1. Datoriile

Dacă unul dintre parteneri are datorii neachitate, ar fi bine să îl informeze pe celălalt înainte de a se căsători, pentru a evita situații jenante și neplăcute.

2. Copii

Pentru unele persoane acest subiect de discuție ar putea părea ridicol, din cauza părerii preconcepute că toată lumea își dorește să aibă copii. Dacă amândoi vă doriți copii, atunci câți? Când? Sunteți dispuși să adoptați? Există numeroase mici detalii referitoare la problema copiilor ce ar trebui neapărat clarificate înainte de a semna actul de căsătorie.

3. Unde veți locui

Tu eșți genul căruia îi place să călătorească și nu ar vrea să se stabilească pentru totdeauna într-un anumit oraș sau țară. Eșți sigură că este și el la fel de pasionat de călătorii și mutat? Ai fi tu dispusă să renunți la job și să te muți în alt stat sau oraș, pentru că soțul tău a fost promovat? Este important să discutați despre ce motive contează cu adevărat atunci când vine vorba despre locul unde veți locui ca familie.

4. Religia

Cele mai citite articole

Religia este o tema de discuție destul de delicată, însă nu trebuie evitată sub nicio formă atunci când urmează să te căsătoreșți. Dacă credințăa ta sau a lui influențează stilul de viață, atunci ar fi bine să cădeți amândoi de acord asupra importanței acesteia în viața voastră de cuplu. Dacă decideți să aveți copii, îi veți educa în spiritul cărei credințe?

5. Casa visurilor

Tu îți doreșți să priveșți orașul de la înălțimea fereastrei apartamentului cochet din centru, iar el a visat toată viață să dețină o casă înconjurată de gazon. Cred că se impune o discuție despre compromis.

6. Conturi bancare și facturi

Înainte de a vă căsători fiecare aveați câte un cont bancar, ce urmează să faceți după marele eveniment? Veți continua pe aceeași cale sau veți pune banii la comun?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/lucruri-esentiale-pe-care-trebuie-sa-le-discuti-cu-partenerul-inainte-de-casatorie-639905/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si