Prima pagină » Lucruri pe care orice femeie trebuie să le facă înainte de căsătorie

Lucruri pe care orice femeie trebuie să le facă înainte de căsătorie

Autor: admin
0 comentarii

Lucruri pe care orice femeie trebuie să le facă înainte de căsătorie

Iată cele mai importante lucruri pe care ar trebui să le faci înainte de căsătorie:

1. Mergi la o întâlnire cu un tip necunoscut

Este unul dintre lucrurile pe care orice femeie trebuie să îl facă măcar o singură dată în viață. Este o experiență unică, așteptările tale pot fi confirmate sau nu, poate să fie ceva de vis sau de coșmar, amuzant sau plictisitor, dar cu siguranță va fi o întâlnire incitantă.

2. Descoperă ce te excită

Ai nevoie de ajutor ca să îți găseșți zonele erogene? Joacă-te cu un vibrator sau uită-te la filme porno. Te vei cunoaște mai bine pe ține însăți și vei cunoaște ce să îi spui partenerului tău că îți place și ce nu. De preferat este să ai mai multe experiențe sexuale și în final o să descoperi ce îți place cel mai mult. Dar nu uita să fii directă cu partenerul tău și să îi zici „îmi place când…”. O să-ți aprecieze abordarea directă, la urmă urmei bărbații nu au puteri supranaturale, nu citesc mintea femeilor.

3. Construiește-ți viața pe care ți-o dorești fără să ai un partener de viață

În acest mod, atunci când el va apărea în viață ta, tu o să fii deja pe picioarele tale. Nu o să depinzi de acesta și nu vei dori decât să ai alături pe cineva care te iubește pe tine și ale tale pasiuni.

4. Fă o listă cu 5 valori esențiale pe care partenerul trebuie să le aibă

De exemplu, vrei să găsești un partener cu o condiție socială bună și acest aspect este important pentru ține, trece-l pe listă ca o opțiune, nu drept o valoare. Lista pe care o faci inițial nu este bătută în cuie, dacă simți că valorile pe care vrei să le găsești la partenerul tău se schimbă, modifică lista. Sau dacă întâlnești pe cineva care nu corespunde listei, dar tu simți că este important pentru tine și că are ceva special, ar trebui să reevaluezi valorile pe care le considerai esențiale.

5. Învață să fii pe cont propriu fără să te simți singură

Încearcă să ai o zi pe săptămână numai pentru tine, ieși la cină în oraș și fă tot ce își dorește sufletul tău. Să-ți găsești liniștea este esențial, deoarece înseamnă că nu ai nevoie de acordul altei persoane pentru a te simți completă și nici nu o să ai așteptări nerealistice de la partenerul tău. Ai putea să îl încurajezi și pe iubitul tău să își facă timp pentru hobby-urile lui, astfel veți avea o relație sănătoasă și independentă.

6. Dar asigură-te că îți faci timp și pentru relația ta

Cele mai citite articole

„Dacă construiești, ei o să vină”, pe același principiu funcționează și viața amoroasă, dacă faci loc în viața ta pentru o relație, atunci există probabilitatea ca o persoană potrivită să își facă apariția. Dacă ai un program prea încărcat și nu investești destul timp și energie în relație, șansele ca aceasta să nu dureze prea mult sunt foarte mari.

7. Stabilește cu partenerul tău cum o să vă organizați economiile

Probabil ești obișnuită să îți organizezi singură banii, dar dacă urmează să te căsătorești, lucrurile se cam schimbă. Este important să stabiliți înainte de marele eveniment cum o să procedați cu conturile bancare. Discutați toate aspectele, cum ar fi plata chiriei, a întreținerii, eventualele credite bancare, dacă vreți să faceți anumite economii și pentru ce, etc., deoarece este un aspect care trebuie lămurit neapărat înainte de căsătorie.

8. Învață cum să te cerți corect

Poate ai sau nu dreptate, dar trebuie să știi până unde poți lăsa ceartă să meargă și când să te opreșți. Ai grijă ce cuvinte folosești, dacă le-ai rostit, nu mai ai cum să le iei înapoi. Căsnicia este ceva la care ai de muncit continuu, nu te superi, îți iei lucrurile și pleci. Învață cum să te cerți.

9. Discutați despre viitorul pe care vreți să îl construiți împreună

În lumea ideală pe care ți-o imaginezi, o să munciți amândoi? Aveți unde să locuiți? Vă doriți copii? Sunt niște răspunsuri foarte importante pe care trebuie să le ai înainte să te căsătorești și nu după marele eveniment.

Citește și:
Bărbații care au aceste 10 trăsături sunt cei mai buni parteneri pentru o femeie puternică

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/lucruri-pe-care-orice-femeie-trebuie-sa-le-faca-inainte-de-casatorie-639423/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!