Prima pagină » Lucrurile pe care femeile le detestă la bărbații cu care se întâlnesc

Lucrurile pe care femeile le detestă la bărbații cu care se întâlnesc

Autor: admin
0 comentarii

Lucrurile pe care femeile le detestă la bărbații cu care se întâlnesc

Femeile pot iubi pasional și pot trece peste multe defecte. Totuși, sunt anumite lucruri pe care, dacă un bărbat le face, el nu va putea trece nici măcar de stadiul de… potențial partener.

Aroganța

Este o diferență ca de la cer la pământ între a avea încredere în tine și a fi arogant. Femeile nu vor fi atrase de aroganță, căci vor considera că, de fapt, este doar o fațadă. Nu-și doresc alături un “leu neîmblânzit” sau ceva de genul, cu care să ducă o luptă continuă. Ele preferă un bărbat puternic, sigur pe el, care este gata, în același timp, să fie un adevărat cavaler, special pentru ele.

Lipsa ambiției

O femeie puternică își dorește alături un bărbat cel puțin la fel de puternic ca ea. Un om lângă care să poată face lucruri mărețe, lângă care să își poată împlini visurile. Drumul este mai ușor în doi, așa că femeile caută un adevărat “camarad de drum”.

Sunetele… neplăcute

Știți voi, râgâit și alte zgomote/mirosuri pe care femeile tind să le considere dezgustătoare. Bine, fie, sunt naturale, dar hai să nu dăm toate cărțile pe față chiar de la început. Las-o să te cunoască mai bine, să se convingă că ai o mulțime de calități și să se simtă în largul ei atunci când e lângă tine. Ar putea accepta sunetele astea cu timpul, dar nu-ti forța norocul încă din primele săptămâni de relație.

Gelozia

Gelozia, de obicei, este dovada clară că un om are probleme cu încrederea în sine. Dacă suntem cu un bărbat, suntem cu el pentru că ne dorim acest lucru. E evident că nu poate fi vorba despre niciun fel de obligație. Așadar, din moment ce am decis că vrem să fim cu voi, este o decizie din suflet. Nimeni nu își dorește o relație în care să se simtă de parcă este în arest la domiciliu.

Lipsa de respect

Cele mai citite articole

Nu este ceva ce să fie trecut cu vederea. Dacă arăți lipsă de respect, ești de domeniul trecutului. Și dacă simți că asta te face să fii un “băiat rău”, probabil nu ai înțeles semnificația expresiei așa cum ar trebui. Și da, misoginismul este catalogat drept lipsă de respect!

Neatenția la igiena personală

Să faci duș zilnic, să te speli pe dinți de cel puțin două ori pe zi, să miroși frumos. Nimic exagerat, vorbim despre lucruri d-astea obișnuite în secolul 21. Probabil toată lumea are obiceiurile astea, dar nu strică să amintim, totuși, despre importanța acestor lucruri.

Controlul

Avem și noi propriul nostru creier și nu avem nevoie de cineva care să ne spună ce să facem. Femeile sunt capabile să ia singure decizii ce le privesc pe ele însele și nu au nevoie de cineva care să le controleze viața. Desigur, o femeie îți va cere ajutorul atunci când simte că are nevoie de el, dar sfaturile “gratuite” nu vor fi prea bine primite.

Lipsa conversațiilor consistente

Femeilor le place ca, pe lângă un partener de viață, să aibă și un partener de conversație. Nu este nimic atrăgător la un bărbat care refuză să aibă conversații interesante, pentru că le este frică să spună ceea ce gândesc sau, pur și simplu, pentru că nu le pasă. Sperăm la un om care să ne respecte opiniile, la fel cum și noi i le vom respecta pe ale lui, deși uneori pare greu să accepți o opinie care nu seamănă cu a ta. Ne place să vedem că un bărbat este pasionat de un anumit subiect.

Citește și:
Prieteni cu beneficii? 10 reguli absolut necesare pentru ca relația să funcționeze

Text: Amy Abaluta
Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/lucrurile-pe-care-femeile-le-detesta-la-barbatii-cu-care-se-intalnesc-590105/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si