Prima pagină » Mercedes-Benz rulat Certified – ce avantaje are?

Mercedes-Benz rulat Certified – ce avantaje are?

Autor: admin
0 comentarii
Mercedes-Benz rulat Certified – ce avantaje are?

Dacă nu vrei neapărat să cumperi un autoturism nou, te poți gândi la un autovehicul second hand. Multe modele atractive și scumpe se găsesc la prețuri excelente, la dealerii auto. 

Din ce în ce mai multe vehicule rulate și automobile Certified sunt prezente în ofertele pe care le poți găsi la Auto rulate Timișoara. 

De ce sunt apreciate autovehiculele rulate Certified ?


Când alegi să cumperi un vehicul Mercedes-Benz second-hand certificat, cumperi un vehicul sigur, atent verificat, care se prezintă în stare tehnică excelentă. Un Mercedes Certified este un vehicul de calitate, care performează cu ajutorul unei tehnologii de ultimă oră.

Cel mai apreciat avantaj al unui vehicul Mercedes-Benz Pre-Owned certificat este prețul accesibil. 

Dacă îți dorești un anume model Mercedes-Benz, poți cere sfatul specialiștilor din reprezentanțele Auto Schunn din Arad, Timișoara, Sibiu, Deva sau Suceava. 

Auto Schunn România este  partener autorizat Mercedes-Benz, prezent în mai multe orașe din țară.

În cazul în care dorești să cumperi un Mercedes rulat Certified, este recomandabil să cunoști avantajele pe care ți le aduce un astfel de vehicul, ce garanții prezintă, mai ales că e vorba de un vehicul care nu este nou.

Ce condiții și ce norme îndeplinește Mercedes second hand Certified?


Nu orice vehicul îndeplinește condițiile severe de eligibilitate care demonstrează că este Certified Pre-Owned. Pentru a fi încadrat în această categorie, automobilul trebuie să îndeplinească unele cerințe:

  • Vechimea mașinii să fie mai mică de 6 ani.
  • Rulajul real să fie sub 120.000 km.
  • Autovehiculul trebuie să demostreze un istoric real de service, verificat și certificat de specialiști Mercedes-Benz.
  • Să demonstreze un raport de istoric al vehiculului CARFAX®.

Cele mai citite articole

Specialiștii știu că o inspecție tehnică minuțioasă a unui vehicul rulat Certified îndeplinește peste 165 de puncte.

Realizată de echipa de tehnicieni auto Mercedes-Benz, inspecția vehiculului cuprinde la prima vedere exteriorul mașinii, pentru a garanta o caroserie impecabilă și aspect estetic la standardele cerute. Revizia în interior cuprinde o analiză atentă a tapițeriei,  a centurilor de siguranță, a habitaclului și a ambientului.

Un alt punct cheie este verificarea funcționalității tehnice a vehiculului. 

Sistemele electrice, motorul, sistemul de transmisie și cel de  frânare, filtrele, sunt verificate cu maximă atenție. Chiar și anvelopele trebuie să corespundă standardelor de calitate Certified Mercedes Benz. 

Eficiența la drum denotă calitatea iar cea mai bună metodă de a analiza starea unui vehicul este să-l conduci chiar tu. Pentru vehiculele Certified, nici nu mai e nevoie să te ocupi personal de asta. Specialiștii Mercedes evaluează la rulaj fiecare element, iar funcționarea trebuie să fie impecabilă. Nivelul de zgomot și vibrații este de asemenea analizat, pentru a oferi celui care cumpără vehiculul o experiență cât mai silențioasă și ușoară.

Ce garanții prezintă un autovehicul Mercedes Benz Certified?


Orice vehicul Mercedes-Benz second-hand Certified beneficiază de restul de  garanție limitată pentru vehicule noi care este restant din perioada de 4 ani sau distanța parcursă de 50.000 de mile. 

Imediat ce expiră garanția, va intra în vigoare Garanția Limitată Certificat Pre-Owned. Această garanție are o acoperire suplimentară de 12 luni.

Există și ulterior o garanție limitată extinsă CPO, pentru un an sau doi, pe distanțe nelimitate..

Garanția limitată Certified Pre-Owned  se referă la componentele motorului, a grupului moto -propulsor, a sistemului de frânare, de direcție, sistemul electric, climatizarea, sistemul audio și de navigație. 

Acum poți să te bucuri de un șofat în siguranță, în atmosfera specială a unui vehicul Mercedes second hand Certified.

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si