Prima pagină » Moduri în care îți sabotezi relația, deoarece îți este teamă să nu fii din nou rănită

Moduri în care îți sabotezi relația, deoarece îți este teamă să nu fii din nou rănită

Autor: admin
0 comentarii

Moduri în care îți sabotezi relația, deoarece îți este teamă să nu fii din nou rănită

Este posibil ca ambii să aibă probleme în a-și exprima sentimentele, dar împreună reușesc să se asigure unul pe celalalt că totul e în regulă.

Atunci când ai fost rănit de prea multe ori, îți este teamă să te îndrăgostești din nou.
Fie că îți dai seama sau nu, există câteva lucruri pe care le-ai putea face pentru a nu suferi din nou.

1. Nu te grabi să investești sentimente mult prea devreme

Înainte de a pune suflet într-o nouă relație, trebuie să te gândesti dacă acea persoană merită să primească dragostea ta, dacă este ceea ce cauți, și dacă este capabil să îti ofere sprijinul moral de care ai nevoie și să te completeze în tot ce faci.

Cand începi să pui suflet într-o relatie mult prea devreme, ai șanse mai mari să fii dezamagită, și să ajungi din nou să suferi, însă când iei relația cu pași mărunți, poți să-ți dai seama, dacă iubitul tău este potrivit pentru tine.

2. Comunicarea potrivită

Învață să îți exprimi problemele legate de relație, folosind limbajul bărbaților, nu al femeilor. Astfel, vei fi înțeleasă mult mai ușor, comunicarea se va îmbunătății, iar relația voastră va crește. În acest mod, poți preveni o posibilă suferință în dragoste. Asertivii sunt cei care știu ce vor, care acționează rapid și atrag succesul. Succesul unei relații depinde de voi, nu de împrejurări.

3. Încearcă să-l cunoști pe cel de lângă tine

Cele mai citite articole

Dacă vrei sa nu suferi din dragoste, este foarte important să îți cunoști cât mai bine partenerul, să îl descoperi în cât mai multe ipostaze și împrejurări diferite.
Nu te grăbi să îți exprimi sentimentele în fața lui, nu te grăbi să faci sacrificii pentru el, deoarece este posibil ca iubitul tău să nu fie exact cum te aștepți tu să fie.

4. Nu percepe iubirea ca pe un lucru negativ

Deși susții că nu ești pregătiă pentru o nouă relație, cu siguranță ești dispusă să vezi din nou latura frumoasă a iubirii. Încearcă să nu îți lași trecutul să îți influențeze actuala relație. Nu toți oamenii sunt la fel. Poate de această dată, nu te mai afli în direcția greșită.

5. Fii realistă!

Trebuie să fii realistă și să-ți dai seama că este foarte posibil ca iubitul tău să greșească în fața ta, căci nimeni nu e perfect. Nu lasa cea mai mică dispută dintre voi să te afecteze. Încearcă sa nu transformi un mic incident într-o tragedie și nu-ți amplifica sentimentele, pentru că vei ajunge să suferi din dragoste deși nu este cazul.

6. Încearcă să faci mereu alegerile corecte

Deși poate parea dificil, dacă vei fi mult mai selectivă, lucrurile vor funcționa exact cum îți dorești. Este important să faci alegerile sentimentale corecte. Asta înseamnă că trebuie să te implici într-o relație cu un bărbat care corespunde nevoilor și dorințelor tale. Dacă simți că relație nu duce în punctul in care îți dorești să ajungă, pune capăt din timp relației, fără să se ajungă la compromisuri.

Citește și:
15 lucruri care nu sunt normale într-o relație

Text: Florina-Ioana Andreescu
Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/moduri-care-iti-sabotezi-relatia-deoarece-iti-este-teama-sa-nu-fii-din-nou-ranita-588955/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si