Prima pagină » Nu-l refuza sau nu te despărți! 10 motive pentru care un bărbat merită să îi dai o șansă

Nu-l refuza sau nu te despărți! 10 motive pentru care un bărbat merită să îi dai o șansă

Autor: admin
0 comentarii

Nu-l refuza sau nu te despărți! 10 motive pentru care un bărbat merită să îi dai o șansă

În ceea ce privește relațiile de cuplu și bărbatul căruia merită să îi dai o șansă suntem puțin poluate de mesajele din povești și filme. În copilărie suntem topite după basme, în care EA este neajutorată, oropsită, iar prințul vine și o salvează, oferindu-i o viață de vis. La maturitate mergem în grup, ca fetele, la filme romantice. Ori ne târăm iubitul la cinematograf și după îi reproșăm de ce nu e și el ca personajul principal masculin. Și ne dorim fluturi în stomac, agitație, nopți nedormite, fiind convinse că aceasta este semnul cel bun, că el este ACELA. Dar, de fapt, alături de bărbatul potrivit simți liniște, echilibru, confort, o stare de bine. Momentan ești confuză și nu știi ce să faci cu noul tip din viața ta? Ai deja o relație care nu se potrivește cu scenariul ideal romantic din mintea ta? Iată un set de caracteristici ale bărbatului care chiar merită să îi dai o șansă.

Nu este disperat să aibă o relație

Se simte bine el cu el, nu este înfricoșat de ideea de singurătate și nu doar că își gestionează foarte bine solitudinea, ci se și bucură de ea. Un bărbat care nu se teme de singurătate va intra în relație cu tine pentru că te place și te vrea pe tine. Nu te alege ca să-și aline nopțile, să intre în rândul lumii, ori ca să nu se mai simtă ciudat la întâlnirile cu prietenii lui toți cuplați sau căsătoriți.

Nu uită de bucuriile și pasiunile lui

Cum ar putea să te facă pe tine fericită dacă nu știe ce îl face pe el fericit? Un bărbat care se ocupă de job, familie, prieteni, are hobby-uri lucrează în esență la propria lui stare de bine și propria lui fericire. Ceea ce îl face echilibrat și ofertant pentru fericirea ta, fără să devină sufocant. Un bărbat care are propriul univers este mult mai interesant și trezește admirația, comparativ cu unul pentru care relația de cuplu este singurul univers existent. În cazul acesta discutăm de o relație fuzională, care nu e nici pe departe sănătoasă.

Chiar vrea să construiți ceva împreună

Are o viziune clară despre relație, viitor și nu se jenează să ți-o împărtășească. El vrea să fiți o echipă și e dispus să muncească pentru asta. Știe că în cuplu lucrurile nu vin și nu se păstrează de la sine. Merită să îi dai o șansă, mai ales că nu pune presiune pe tine și consideră că e firesc să o luați încet, pe etape.

Își dorește să evoluezi

Multă lume crede că scopul cuplului este să ne aducă fericirea. Însă menirea relației este aceea de a ne permite să ne dezvoltăm, să evoluăm, să creștem personal, profesional, emoțional. Iar un bărbat care nu îți pune bețe în roate, ci te susține în această evoluție și e mândru de tine… este în mod cert un bărbat de păstrat!

Nu este intimidat de tine

Cele mai citite articole

Ai un job mai interesant decât el? O poziție profesională sau socială mai bună? Câștigi mai mult decât el și cu toate astea nu este intimidat de tine? Merită să îi dai o șansă pentru că este un bărbat care se valorizează! Un bărbat care se simte inferior, în timp te va sabota pe tine sau relația.

Te poți baza pe el? Merită să îi dai o șansă

Of, și cât contează asta! Nu înseamnă că e tiparul de salvator-cavaler în armură. Ci un bărbat normal la cap care înțelege că indiferent cât de puternică și independentă ești… în final tot ai nevoie să te simți protejată, că e acolo pentru tine. De la adus pastile când ești bolnavă, la mers cu mașina la service, schimbat un bec…

Nu fuge de situațiile dificile

Evident că nu este un expert în relații, dar se străduiește să înțeleagă ce îți dorești, ce ai nevoie, este dispus să facă compromisuri sănătoase. Este adaptabil, nu există numai regulile lui și atât. Iar când dă de greu, nu dă bir cu fugiții. Rămâne alături de tine și încearcă să rezolvați împreună problemele și conflictele. Sună bine și chiar merită o șansă, nu crezi?

Un bărbat care merită o șansă nu te duce cu vorba

Probabil că te-ai săturat de bărbații declarativi, care îți fac capul mare, spun cuvinte uriașe. Sunt ca un frumos foc de artificii, dar în final nu se concretizează nimic. El este un tip de cuvânt, care te respectă, e sincer, și nu aruncă cu vorbe ce îți pot da speranță inutil.

Citește și:
De ce gândirea pozitivă e mai toxică decât să fii pesimist

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/nu-l-refuza-sau-nu-te-desparti-10-motive-pentru-care-un-barbat-merita-sa-ii-dai-o-sansa-708203/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si