Prima pagină » Nunta regală: ce ne-a plăcut la coafura și machiajul lui Meghan Markle

Nunta regală: ce ne-a plăcut la coafura și machiajul lui Meghan Markle

Autor: admin
0 comentarii
Nunta regală: ce ne-a plăcut la coafura și machiajul lui Meghan Markle

Orice nuntă regală vine cu anumite obligații sub titlul de protocol, de la care este aproape imposibil să te abați. Văzând-o însă, sâmbătă, pe Meghan Markle, cu un machiaj atât de firesc, simplist și cu o coafură departe de a epata, îți mărturisim că nu ne-a lăsat nicio secundă impresia că a apelat la o armată de stiliști care să o fi țintuit pe scaun, cu orele. Și nu a făcut-o, ci dimpotrivă! Meghan a apelat la doi prieteni, care au ajutat-o cu machiajul și coafura, și a purtat tușe discrete atât în machiaj, cât și pentru manichiură.

Prieten vechi al lui Meghan, make-up artistul Daniel Martin (consultant de creație Honest Beauty și ambasador Dior Beauty) a realizat machiajul, menținând look-ul obișnuit al lui Meghan. Pentru bază, Daniel Martin a folosit un voal fin de fond de ten, prin care pistruii ei să rămână vizibili, și un fard de obraz rosé. În rest, machiajul a fost foarte discret, cu umbre naturale pe pleoape, extensii de gene și un gloss de buze roz. Nimic complicat, nimic extravagant!

Manichiura purtată de Meghan continuă tradiția lacurilor Essie în familia regală și mai ales, ritualul nuanțelor naturale, impus chiar de Regină. Se știe că Regina Elizabeta poartă exclusiv brandul Essie, în nuanța Ballet Slippers (un roz-nude diagan) și ne aducem aminte că și Kate Middleton a purtat același brand și aceeași cromatică naturală, la nunta ei.

Coafura a fost realizată de Serge Normand, un nume mare la Hollywood și unul dintre hair-stiliștii preferații de Julia Roberts. Serge Normand a creat pentru nunta regală un look lejer, care să îi încadreze fața și să îi pună în valoare trăsăturile lui Meghan, cât și să ajute tiara vintage din diamante împrumutată de la Regină. Cărarea pe mijloc și cocul strâns la spate lejer au adăugat întregului look naturalețe.

Cele mai citite articole

Toți ochii pe Meghan, pe rochia ei, pe look-ul ei, însă rămânem cu un singur moment din toată ziua de sâmbătă, cel când Prințul Harry i-a ridicat voalul și i-a spus „You look amazing!”

Citește și:
Discursul lui Meghan Markle la recepția de nuntă: încă o tradiție regală încălcată

Foto: Hepta, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/beauty/nunta-regala-ce-ne-placut-la-coafura-si-machiajul-lui-meghan-markle-603537/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si