Prima pagină » (P) 3 PAȘI PENTRU O PIELE ÎNTINERITĂ

(P) 3 PAȘI PENTRU O PIELE ÎNTINERITĂ

Autor: admin
0 comentarii
(P) 3 PAȘI PENTRU O PIELE ÎNTINERITĂ

Un regim alimentar dezechilibrat, lipsa sportului, înaintarea în vârstă sunt doar câteva dintre lucrurile care influențează aspectul pielii. De cele mai multe ori ne concentrăm să tratăm problemele care apar la nivelul chipului, ignorând complet restul trupului. Pielea este cel mai mare organ al organismului, iar funcțiile sale sunt multiple: de la cea de termoreglare la cea de barieră protectoare împotriva factorilor externi.

Dacă am înțelege pe deplin toate rolurile pe care le îndeplinește și modul în care ne ajută organismul să funcționeze zi de zi, probabil că i-am acorda atenția cuvenită. Tocmai de aceea, specialiștii de la Nu Skin au dezvoltat gama ageLOC, ce își propune să aibă grijă de pielea ta și să îi ofere un aspect sănătos și vizibil întinerit. Cele trei produse, ageLOC Dermatic Effects, ageLOC Body Shaping Gel și ageLOC Galvanic Body Spa, te vor ajuta să diminuezi semnele vizibile ale îmbătrânirii, lipsa de fermitate sau aspectul celulitei.

AgeLOC Dermatic Effects este o loțiune de hidratare care, mulțumită ingredientelor din compoziție, precum acidul hialuronic sau extractul de miere (cunoscute pentru capacitatea de a accelera reînnoirea celulelor), îmbunătățește textura pielii, făcând-o mai netedă și mai luminoasă. Pe lângă asta, tehnologia care stă la baza acesteia ajută în mod vizibil și la diminuarea celulitei, și la redobândirea fermității pielii.

Partea cea mai bună este că poate fi folosită pe toate zonele corpului, de la brațe la coapse, fese și abdomen. Aplic-o de două ori pe zi, dimineața și seara, pe pielea proaspăt curățată.

Următorul pas al rutinei de îngrijire a pielii constă în folosirea ageLOC Body Shaping Gel. Acesta este un gel conceput special pentru a diminua aspectul celulitei și a îmbunătăți fermitatea pielii. Însă, pentru a te bucura de rezultate cu adevărat uimitoare, folosește-l împreună cu dispozitivul ageLOC Galvanic Body Spa. Acesta dispune de o tehnologie inovatoare, care face ca ingredientele esențiale ale gelului să pătrundă mult mai repede și mai adânc în piele. Curentul galvanic al aparatului ajută la creşterea nivelului de energie celulară și la detoxifierea pielii.

Cele mai citite articole

Având un afișaj LED clar, indicații audio și posibilitatea de auto-reglare, ageLOC Galvanic Body Spa este modern, intuitiv și ușor de utilizat. Nu mai e nevoie să apelezi la tratamente costisitoare sau să îți petreci ore în șir la saloane pentru a fi mulțumită de aspectul pielii tale. Te poți bucura din confortul casei tale de un tratament profesional, cu rezultate vizibile în scurt timp. Studiile arată că, după doar opt săptămâni de utilizare, celulita va fi diminuată, iar pielea ta va fi mult mai fermă.

Tot ce trebuie să faci este să aplici gelul de trei ori pe săptămână pe piele, iar apoi să masezi cu ajutorul dispozitivului zona pe care vrei să o tratezi. Ca și ageLOC Body Shaping Gel, și acesta poate fi folosit pe brațe, fese, coapse sau abdomen.

  Astfel, cu ajutorul a doar trei produse, vei reuși să obții o piele mai fermă, mai luminoasă, să diminuezi celulita și să capeți un tonus sporit, fără să fii nevoită măcar să ieși din casă. 

https://www.nuskin.com/content/nuskin/ro_RO/products/product.97103972.html

Sursa: https://www.elle.ro/advertorial/p-3-pasi-pentru-o-piele-intinerita-716446/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si