Prima pagină » (P) 5 produse cosmetice profesionale care te ajută să arăți de milioane în orice situație

(P) 5 produse cosmetice profesionale care te ajută să arăți de milioane în orice situație

Autor: admin
0 comentarii
(P) 5 produse cosmetice profesionale care te ajută să arăți de milioane în orice situație

Machiajul, coafura, hainele și accesoriile pe care le alegi te pot face să arăți răvășitor sau din contră, îți pot compromite look-ul. De multe ori, calitatea lucrurilor pe care le purtăm ne fac să arătăm de milioane, chiar dacă, în realitate nu au fost chiar atât de scumpe! La fel se împlâmplă și când folosim produsele de îngrijire potrivite. Vrei să fii tot timpul o prezență admirată? Îți spunem care sunt cele 5 produse cosmetice profesionale care te fac să arăți de milioane în orice ocazie!

Mascara

Fără să ne dăm seama, ochii spun foarte multe lucruri despre noi și despre starea pe care o resimțim. O perechi de ochi frumoși și calzi au puterea de a cuceri, la fel de bine precum o privire săgetătoare poate transmite un mesaj nepotrivit. Alegând o mascara de calitate poți deveni posesoarea unei priviri intense, care comunică exact ceea ce trebuie!

De multe ori, genele curbate, cu volum pe care le poți obține cu ajutorul unui rimel, schimbă complet fizionomia feței, punându-te în valoare chiar și fără să folosești alte produse de machiaj.

Rujul

Rujul poate completa un machiaj de senzație, dar poate la fel de bine să fie utilizat chiar și în zilele în care nu îți dorești sau nu ai timp să te machiezi. Cu ajutorul unui ruj bun vei adăuga culoare ținutei și vei obține niște buze pline, pe care, probabil, că mulți vor tânji să le sărute!

Așadar, atunci când faci lista de  produse cosmetice profesionale pe care ți-ai propus să le încerci, nu uita de ruj!

Cele mai citite articole

Oja

            Una dintre gafele pe care criticii de modă le critică atunci când analizează ținutele de pe covorul roșu ale celor mai cunoscute vedete nu țin de vestimentație! Ai ghicit, starurile feminine o dau, destul de des, în bară prin faptul că apar la evenimente importante cu oja sărită de pe unghii! Așadar, printre acele produse profesionale în care mertiă să investești se numără și oja, cu ajutorul căreia îți poți face manichiura și pediuchiura ușor și rapid, fără să fie nevoie să aplici mai multe straturi și fără să ai surpiza că unghiile ți se vor strica.

Crema de ochi

Încă o dată spunem că privirea valoarează foarte mult, prin urmare, trebuie să investești în produse cosmetice profesionale care să aibă grijă de modul în care arată pielea din jurul ochilor. Cearcănele și pungile de sub ochi sunt un semn care ar putea trăda oboseala sau care, pur și semn, apar pe fond genetic. Oricum ar fi, ele nu-și au locul pe chipul tău! Aplică zilnic un ser special pentru zona de sub ochi și ieși la vânătoare de priviri admirative!

Fixativul

            Coafura impecabilă, realizată în funcție de trăsăturile feței și de ocazia în care va fi purtată, reprezintă un aspect de care e musai să te ocupi. Cum poți obține rezultate ca la salon chiar și când îți aranjezi părul? E simplu: folosind aceleași produse ca ale hairstylistilor. Sfatul nostru este să investești, în primul rând, într-un fixativ cu putere mare de fixare, care ca netezi, ori de câte ori simți că părul tău este neascultător, firele rebele!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/beauty/p-5-produse-cosmetice-profesionale-care-te-ajuta-sa-arati-de-milioane-orice-situatie-606199/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si