Prima pagină » Revista VIVA! și București Mall îți fac toamna mai frumoasă! Hai la shopping, alături de vedetele pe care le admiri!

Revista VIVA! și București Mall îți fac toamna mai frumoasă! Hai la shopping, alături de vedetele pe care le admiri!

Autor: admin
0 comentarii

Revista VIVA! și București Mall îți fac toamna mai frumoasă! Hai la shopping, alături de vedetele pe care le admiri!

Toamna are fani serioși în redacția VIVA!, fie și doar pentru faptul că schimbarea garderobei e un motiv în plus de vizitat magazine.

Așadar, pe 6 septembrie, între orele 17.00 și 21.00, pregătește-te pentru o sesiune de cumpărături marca VIVA!. Petrece o seară glam, unde vei întâlni vedetele pe care le admiri, le poți cere sfaturi de styling și vei descoperi alături de ele colecțiile sezonului toamnă-iarnă.

Cele mai citite articole

Iar la finalul unei sesiuni serioase de cumpărături sau al unei sesiuni de fotografii la celebrul panou VIVA!, te poți alătura celebrităților la un pahar de vin aromat. Dar asta nu înainte de a te răsfăța cu o selecție delicioasă de dulciuri. Dacă nici shoppingul, vinul, eclerele și întâlnirea cu vedetele preferate nu îți vindecă nostalgia de vară, nu știm ce ar mai putea funcționa.

Vino pe 6 septembrie nu la un eveniment monden ca cele pe care le vezi lunar în paginile revistei VIVA!, ci la o seară informală, între prieteni, unde ținuta nu contează, iar de buna-dispoziție se ocupăm VIVA!. Ia, totuși, un ruj cu tine, garantat nu scapi de noi fără o serie de instantanee surprinse de fotografii VIVA!.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/revista-viva-si-bucuresti-mall-iti-fac-toamna-mai-frumoasa-hai-la-shopping-alaturi-de-vedetele-pe-care-le-admiri-618290/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!