Prima pagină » Vitrina frigorifica – de ce este importanta in domeniul Horeca?

Vitrina frigorifica – de ce este importanta in domeniul Horeca?

Autor: admin
0 comentarii

Afacerile personale pot reprezenta o modalitate simpla de a avea un venit constant chiar si in perioadele mai grele din punct de vedere economic.

Pe langa faptul ca numai depinzi de patroni si de un salariu minim, afacerile personale te pot ajuta sa iti indeplinesti visurile si sa iti pui in aplicare toate cunostintele din domeniul pe care-l stapanesti mai bine.

De pilda ai putea sa iti faci o unitate de cofetarie-patiserie, o cofetarie unde sa vinzi bunatati gustoase ca la bunica. Cu cativa angajati priceputi si ceva publicitate poti pune pe picioare o afacere care va merge bine mereu.

Lumea cauta cofetariile bune, vrea sa manance ceva de calitate asa ca rezultatele investitiei initiale nu vor intarzia sa apara. Pentru ca lucrurile sa mearga bine si toate preparatele sa stea in conditii perfecte vei avea nevoie de o vitrina frigorifica orizontala sau mai multe.

Cele mai citite articole

Compacte si cu un design placut, usor de folosit si de intretinut vitrinele frigorifice au sisteme de racire ventilata, sunt facute din lemn de calitate, finisat, lacuit, rafturile pentru expunere sunt incapatoare si permit aranjarea dulciurilor intr-o maniera cat mai simpla.

In partile laterale a fost injectat ABS, exista si un evaporator static pentru siguranta produselor depozitate acolo. Cu o vitrina frigorifica aranjata corect in spatiul avut la dispozitie clientii vor putea sa observe si sa analizeze produsele foarte bine, iluminarea ajuta la o vizualizare mai buna a produsului pe rafturi, iar dezghetarea este automata.

Temperatura din interior este controlata cu indicator, vitrinele sunt rezistente si usor de mutat dintr-o zona in alta pentru curatenie. Pe langa vitrine frigorifice s-ar putea sa ai nevoie si de un aparat de inghetata de la Contigrup pentru cel mai bun desert pe timp de vara.

Cu un aparat de inghetata poti sa pregatesti diverse sortimente de inghetata foarte rapid, serbeturi si alte deserturi pe baza de inghetata. Plasticul si otelul inoxidabil din compozitia aparatelor, recipientele detasabile din aluminiu, capacitatea mare a vaselor, precum si timpul redus de productie, pana la 60 de minute, toate recomanda aparatele pentru o cofetarie cautata de clienti.

In functie de modelul de aparat cumparat poti primi si cupa de masurare si lingurite de inghetata speciale pentru produse de calitate obtinute usor de fiecare data.

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si