Prima pagină » (P) Apa minerală naturală carbogazificată Stânceni premiată cu aur de Monde Selection

(P) Apa minerală naturală carbogazificată Stânceni premiată cu aur de Monde Selection

Autor: admin
0 comentarii

(P) Apa minerală naturală carbogazificată Stânceni premiată cu aur de Monde Selection

Apa minerală naturală carbogazificată Stânceni a primit distincția Gold Award în cadrul renumitei competiții internaționale World Selection 2019, organizată de Monde Selection Belgia.

Izvorând din inima munților Călimani, munți de natură vulcanică, apa minerală naturală carbogazificată Stânceni are un conținut bogat în minerale, în special sodiu, calciu și magneziu, oferind o hidratare optimă și susținând buna funcționare a organismului.

Cele mai citite articole

Apa minerală naturală Stânceni este îmbuteliată într-o fabrică modernă de către Romaqua Group. Izvoarele Stânceni sunt situate în partea centrală a României, în Carpații Orientali, zona protejată Parcul Național Călimani, departe de orice sursă de poluare, rocile vulcanice furnizând apei un conținut special de minerale.

Medalia de aur obținută la concursul international World Selection 2019 este o confirmare a calității deosebite a apei minerale naturale carbogazificate Stânceni.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/advertorial/p-apa-minerala-naturala-carbogazificata-stanceni-premiata-cu-aur-de-monde-selection-667343/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si