Prima pagină » 7 lucruri despre bărbați pe care femeile le uită adeseori

7 lucruri despre bărbați pe care femeile le uită adeseori

Autor: admin
0 comentarii

7 lucruri despre bărbați pe care femeile le uită adeseori

În ziua de azi suntem bombardate cu articole despre ce-și doresc și ce așteaptă bărbații de la o relație, și chiar dacă femeile cunosc aceste lucruri, tot repetă multe greșeli.

Așa că iată 7 adevăruri despre bărbați pe care femeile au tendința să le uite:

1. Bărbații au nevoie de spațiu

Acesta este lucrul cel mai greu de înțeles de către femei. Bineînțeles, cu toții avem nevoie de spațiu, dar uneori bărbații au nevoie într-o mai mare măsură decât noi. Dacă partenerul tău spune că are nevoie de spațiu, acordă-i-l! Nu face o tevatură din asta! Pentru bărbați este cât se poate de normal să petreacă timp de unii singuri, și asta nu trebuie să-ți trezească suspiciuni: că nu te mai iubește, că este infidel, că nu reprezinți o prioritate pentru el.

Așadar, nu-l interoga dacă nu-ți răspunde din prima la telefon, nu face presiuni în legătură cu viitorul relației voastre și nu insista să vă petreceți fiecare minut liber împreună. Dacă nu-i acorzi spațiu, se va simți sufocat și copleșit, și va reacționa luând distanță.

2. Nu aștepta tot timpul de la el să acționeze el primul

Dacă îți place de un tip, nu aștepta mereu să facă el prima mișcare. Bărbații sunt la fel de intimidați ca și femeile când vine vorba de întâlniri și viață amoroasă. Așa că provoacă-l să vă întâlniți la jumătatea drumului. Un argument în plus este că bărbaților le plac femeile sigure pe ele, care nu se tem să aibă inițiativă.

3. Bărbaților le displac situațiile cu potențial de dramă

Bărbații sunt niște ființe simple, care își doresc să trăiască o viață lipsită de stres și de orice fel de complicații. Pe termen scurt, pot gestiona situațiile și personajele care adoră drama, dar dacă devin o constantă în viața de cuplu, vor părăsi relația, chiar dacă își iubesc în continuare partenera.

4. Dacă vor vrea să înșele, o vor face

Cele mai citite articole

Poți încerca să fii non-stop cu el și să-i controlezi fiecare mișcare, dar dacă va dori să te înșele, o va face. Dacă partenerul tău este un infidel din naștere, iar tu îți dorești o relație monogamă și exclusivă, atunci mai bine părăsește-l, pentru că este evident că nu e bărbatul potrivit pentru tine!

5. Nu presupune că aveți o relație dacă n-ați vorbit despre asta!

El crede că aveți o legătură lejeră și lipsită de obligații de orice fel, iar tu crezi că aveți o relație de mai bine de cinci luni. Sfatul meu: nu considera că aveți o relație dacă el nu se poartă în consecință. Dacă nu-ți place comportamentul lui, atunci cel mai înțelept lucru este să provoci o discuție onestă, ca să nu ai parte de surprize.

6. Nu poți să-l schimbi, oricât ai încerca!

Poate crezi că-l poți schimba cu timpul, dar te înșeli amarnic! Nu poți schimba pe nimeni, cu atât mai puțin un bărbat. Bărbații se schimbă doar dacă ei își doresc cu adevărat să se schimbe, dar asta este o decizie pe care o iau de unii singuri. Așadar, poți să-l accepți așa cum este sau să treci mai departe. Orice altceva nu este corect pentru nici unul dintre voi.

7. Bărbații vor să-ți cunoști adevărata valoare

Bărbații nu respectă femeile care nu se respectă ele înseși. Femeile care sunt sigure pe ele și încrezătoare în forțele proprii se bucură de mai mult succes la bărbați pentru că știu ce-și doresc și-și cunosc adevărata valoare. Prin urmare, nu-și pierd capul după bărbați indisponibili emoțional, care nu le tratează așa cum merită.

Citește și:
7 lucruri despre dragoste pe care le vei învăța dintr-o relație toxică

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/7-lucruri-despre-barbati-pe-care-femeile-le-uita-adeseori-667093/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si