Prima pagină » (P) Austrian Airlines promovează Viena prin cultura cafelei vieneze

(P) Austrian Airlines promovează Viena prin cultura cafelei vieneze

Autor: admin
0 comentarii

(P) Austrian Airlines promovează Viena prin cultura cafelei vieneze

100 de cafenele din cele peste 2.600 aflate în capitala Austriei fac parte din patrimoniul cultural UNESCO începând din 2011. Cafenelele vieneze sunt faimoase pentru specialitățile de cafea, dar și pentru arhitectura și designul specifice: mesele cu blat de marmură, scaunele Thonet, suportul special de ziare și candelabre. În fiecare dintre ele turiștii pot alege de la Wiener Melange – o cafea neagră cu lapte cald și spumă de lapte -, Franziskaner – cafeaua neagră cu spumă de lapte, frișcă și pudră de cacao -, Einspänner – specialitate vieneză din cafea neagră preparată cu frișcă și zahăr pudră la cele cu alcool: Maria Theresia – cafea neagră cu lichior de portocale -, Fiaker – cafea neagră cu coniac și frișcă.

Participând la tombola organizată de Austrian Airlines la București, până pe 17 decembrie, puteți câștiga o călătorie unică în lumea cafelei la Viena și multe alte premii exclusive.

Detaliile tombolei sunt prezentate pe microsite-ul campaniei, cafea.austrian.com. Tot ce trebuie să faci e să încarci în site momentul preferat în care savurezi o cafea.

Atmosfera vieneză a cafenelelor tradiționale  fost proiectată și la București, în cadrul pop-up Cafe Viena, deschis timp de o săptămână la Beans&Dots din Palatul Universul.  Vizitatorii s-au putut bucura de renumitele sortimente de cafea vieneză preparate de un barista austriac, de un show special de bar cu cocktail-uri de cafea pregătite de campionul mondial la flair bartending Valentin Luca, un club de carte cu o lectură a operei lui Edmund Waal, Iepurele cu ochi de chihlimbar’, un concert Aquarius.

Cele mai citite articole

În cadrul unor workshop-uri organizate în pop up Cafe Viena, vizitatorii au putut învăța cum se prepară renumitele specialități de cafea vieneză chiar de la specialistul austriac venit special la București.

Interacțiunea cu cafeaua vieneză a pasagerilor Austrian Airlines începe încă de la bordul aeronavelor. Cafeaua este, de asemenea, parte din tradiția Austrian Airlines, operatorul național al Austriei oferind pasagerilor de la clasa business, pe zborurile dinspre și către Viena, serviciul „cafenea deasupra norilor’. Prin acest concept, Austrian Airlines servește pasagerilor 10 specialități de cafea vieneză.

Pentru afaceri ori leisure, atrași de farmecul orașului imperial, de obiectivele turistice, ori evenimentele organizate permanent, românii călătoresc din ce în ce mai mult la Viena. Statiticile oficiale arată că din 2007 până în 2017, numărul înnoptărilor a crescut de la 229.598 la 308.759 anual. Compania aeriană estimează că unul din doi români care vizitează Austria călătorește cu Austrian Airlines.

Datorită cererii în creștere de pe piața din România, Austrian Airlines a decis utilizarea unor aeronave mai mari, de tipul Embraer 195 și Airbus 320, prin urmare, în ultimii cinci ani, numărul pasagerilor a crescut cu aproximativ 10%. Austrian Airlines are până la cinci zboruri zilnice de la București către Viena. Operatorul aerian conectează, de asemenea, Viena cu Sibiu și Iași de șase ori, respectiv cinci ori pe săptămână în sezonul de iarnă 2018-2019.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/advertorial/p-austrian-airlines-promoveaza-viena-prin-cultura-cafelei-vieneze-638046/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si