Prima pagină » 5 lucruri neobișnuite care duc la o căsnicie fericită

5 lucruri neobișnuite care duc la o căsnicie fericită

Autor: admin
0 comentarii

5 lucruri neobișnuite care duc la o căsnicie fericită

Este ușor să recunoști cuplurile fericite. Nu pozează doar pe social media în persoane fericite, ci poți observa că se sprijină reciproc și comunică pentru orice problemă. Totodată, știu să se distreze împreună și lista poate continua.

Cu toate acestea, există și lucruri mai puțin obișnuite care pot duce la o căsnicie fericită, îmbunătățind calitatea acesteia.

1. O nuntă mare

Acest lucru este cu siguranță neobișnuit, însă potrivit unui sondaj de opinie realizat în SUA, se pare că acele cupluri care au avut o nuntă mare sunt cele care au rămas împreună zeci de ani. Ai grijă însă, când vorbim despre o nuntă mare nu ne referim să fie un eveniment extravagant, ci pur și simplu să fie un număr mai mare de invitați.

2. Să ai un soț care nu este atât de atractiv

Studiile au demonstrat că este mai bine ca soțul să fie mai puțin atractiv și soția să fie cea frumoasă, oricât de ridicol ar suna acest lucru. Potrivit specialiștilor, cu cât este mai neatrăgător soțul, cu atât o va aprecia mai mult pe soția lui. Acesta este cu siguranță un lucru neobișnuit și greu de crezut, nu?

3. O densitatate mică a masei osoase

Cele mai citite articole

Se pare că fericirea și succesul unei relații stă și în densitatea masei osoase sau cel puțin asta spun specialiștii. Potrivit cercetării făcute, bărbații care au divorțat, sunt văduvi sau nu s-au căsătorit niciodată au o densitate mică a masei osoase. Nu știm exact care este cauza, dar știm că este un lucru complet bizar.

4. Amânarea deciziei de a face copii

Un alt lucru complet neobișnuit este amânarea deciziei de a face copii. Deși probabil toți prietenii tăi cu copii îți vor spune că nașterea acestora a întărit relația, specialiștii au ajuns la concluzia că perechile fără copii sunt cele mai fericite. Aici este probabil vorba despre o viață puțin mai liniștită și mai relaxată, deoarece a fi părinte reprezintă o responsabilitate în plus, însă acest lucru este minunat întotdeauna.

5. Să aveți hobby-uri diferite

Acest lucru nu este atât de ciudat și neobișnuit, nu? Deși este important să aveți interese comune, este indicat să petreceți și timp separat. Asta înseamnă că fiecare ar trebui să aibă propriile hobby-uri și să petreceți și timp separat sau alături de alți prieteni. Se pare că acele cupluri care fac lucruri diferite au o viață mai fericită.

Citește și:
5 trucuri eficiente pentru o casnicie fericita!

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/5-lucruri-neobisnuite-care-duc-la-o-casnicie-fericita-638016/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si