Prima pagină » (P) Avantajele unui frigider side-by-side. De ce să-ți cumperi unul?

(P) Avantajele unui frigider side-by-side. De ce să-ți cumperi unul?

Autor: admin
0 comentarii

(P) Avantajele unui frigider side-by-side. De ce să-ți cumperi unul?

Asigurând mult mai mult spațiu de depozitare a mâncărurilor și băuturilor, dispunând de tehnologii inovatoare și având o prezență „masivă” pe parte de design, frigiderele-congelatoare Side-by-Side vă aduc într-o cu totul altă dimensiune de depozitare a alimentelor! Și oferă un volum mult superior clasicelor frigidere sau combine frigorifice.

Nu e de mirare că ultimii ani au înregistrat o creștere a popularității acestui tip de frigider.

Care sunt avantajele unui frigider Side-by-side?

1. Mai mult spațiu

Măsurile sale generoase permit un spațiu imens de depozitare în interior. Mult mai mult decât la o combină frigorifică. În plus, structura pe două coloane, cu două uși, una pentru frigider, cealaltă pentru congelator, îl fac și mai practic. Este ideal pentru casele cu mulți membri și în care se achiziționează multe alimente deodată. Aceste frigidere sunt imense, având o capacitate minimă de nu mai puțin de 500 litri, unele dintre ele ajugând să aibă chiar și 800 litri.

2. O organizare mai eficientă

Alimentele și produsele de la interior pot fi depozitate pe zone diferențiate (legume, fructe, băuturi etc). Asta îți permite ca, atunci când îl deschizi, să știi de la bun început unde găsești ceea ce cauți în frigider.

3. Toate cotloanele iluminate corespunzător

Cele mai citite articole

Un frigider side-by-side are lumini dispuse în diverse puncte în interiorul său, astfel că nu există spații întunecate sau ascunse. În plus, au încorporate lumini LED, pentru ca și consum de energie să fie unul cât mai scăzut.

4. Rafturile pot fi ajustate

Arareori luăm în calcul acest aspect. Dar posibilitatea de a reașeza rafturile la înălțimi diferite, în funcție de necesități, este o adevărată binecuvântare, de multe ori.

5. Dispenser de apă și gheață

Majoritatea modelelor side-by-side au încorporate cele două tipuri de dispensere, de apă și gheață, pe care le poți folosi fără să deschizi frigiderul.

6. Acces mai simplu

Pe lângă capacitatea enormă pe care o are, marele avantaj al acestui tip de frigider este acela că poți avea acces rapid la alimentele congelate, cât și la cele proaspete. Mâncărurile sau alimentele la care apelezi mai des pot fi puse la vedere, în partea de sus a frigiderului, respectiv a congelatorului, în timp ce acele alimente pe care dorești să le păstrezi pe perioade mai mari de timp pot fi puse pe rafturile de jos.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/p-avantajele-unui-frigider-side-side-de-ce-sa-ti-cumperi-unul-607800/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si