Prima pagină » (P) AVON a pus satul Valea Părului pe harta frumuseții din România

(P) AVON a pus satul Valea Părului pe harta frumuseții din România

Autor: admin
0 comentarii

Din păcate, aceste mici plăceri care fac deja parte din rutina noastră și cărora nici măcar nu le mai acordăm o mare atenție, considerându-le normale și ca un bun dat, pentru un număr mult prea mare de femei constituie un eveniment unic în viața lor. Tocmai de aceea, sâmbăta trecută, AVON a adoptat o misiune de răsfăț și a luat în grijă frumusețea părului femeilor dintr-un sat, pe care le-a coafat de dimineața până seară, în cadrul primului salon pop-up de frumusețe dedicat exclusiv lor.

Am plecat de dimineață cu o întreagă armată de stiliști către satul Valea Părului, din comuna Beceni, județul Buzău, toți fiind mânați de dorința de a transmite că frumusețea nu ține de loc sau vârstă și merită să fie descoperită, chiar și în locuri neașteptate.

Acolo, curtea Căminului Cultural a devenit zona zero a frumuseții, fiind instalat un salon pop-up de frumusețe AVON, unde peste 400 de femei de toate vârstele au fost răsfățate de o echipă completă de 25 de stiliști, care au oferit coafuri și sfaturi de îngrijire a părului.

Valea Părului a devenit sâmbătă nu numai un loc al frumuseții, dar și al fericirii. Bucuria de pe fețele femeilor, oricât de clișeic ar suna, este greu de transpus în cuvinte. Am văzut cum fetițe de 10 ani își așteptau cuminți, dar vădit pline de entuziasm și emoție rândul pentru a ocupa un loc pe scaunul stilistului. Plecau cu tot soiul de împletituri, așa cum văzuseră până atunci doar la artistele lor preferate, iar acest lucru le făcea să se simtă frumoase și pline de încredere. Doamne trecute de prima tinerețe, care își ascunseseră vitalitatea și strălucirea într-un sertar bine închis, și-au redescoperit frumusețea și vigoare de altă dată. Chipul unei doamne de 80 de ani, absolut copleșită de ce i se întâmplă, ne-a umplut inima de bucurie și emoție.

Cele mai citite articole

Pe lângă toate acestea, a fost amenajat și un studio foto profesionist la fața locului, pentru a oferi femeilor coafate bucuria de a-și celebra frumusețea. Iar pentru a asigura frumusețea părului și acasă, AVON a oferit cadou femeilor din sat peste 1.000 de produse pentru păr din gama Advance Techniques.

În cursul zilei au avut loc și ateliere educative, în care specialiștii au oferit sfaturi de îngrijire a părului, dar și cursuri de business & dezvoltare a carierei susținute de reprezentanți AVON.

Întreaga activitate a culminat cu o transformare completă pentru 11 femei din sat, pe care AVON le-a numit ambasadoare și care au fost răsfățate cu sesiuni de machiaj, vopsit, coafat, styling vestimentar și o ședință foto profesionistă. Te invităm să faci cunoștință cu cele 11 ambasadoare in expoziția foto care le este dedicată:

Alături de noi s-a aflat și Antonia, celebra cântăreață și ambasadoare a produselor de îngrijire a părului Advance Techniques by AVON, care a împărtășit secretele frumuseții părului ei.

În premieră, sâmbătă, AVON a reușit să pună un sat din România pe harta frumuseții, creând magie pentru peste 400 de femei, care cu siguranță nu vor uita acest moment unic din viața lor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/beauty/p-avon-pus-satul-valea-parului-pe-harta-frumusetii-din-romania-623635/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!