Prima pagină » (P) Descopera Game Changerii care schimba regulile jocului cu FOREO LUNA play smart

(P) Descopera Game Changerii care schimba regulile jocului cu FOREO LUNA play smart

Autor: admin
0 comentarii
(P) Descopera Game Changerii care schimba regulile jocului cu FOREO LUNA play smart

Cand vine vorba de rutina de frumusete si de ingrijire personala, faci lucrurile asa cum vrei tu pentru ca fiecare piele este unica. Nu exista reguli generale care sa se aplice tuturor.

FOREO va prezinta doi Game Changeri care schimba regulile jocului in domeniul lor de activitate, provoaca schimbarea si sa descoperim impreuna cum LUNA play smart le indica propriul regim personalizat de ingrijire cu ajutorul aplicatiei FOREO.

Asadar faceti cunostinta cu #GameChanger LUNA play smart si schimba jocul, schimba-ti obiceiurile si ritualul de ingrijire! Progresul este disponibil aici la îndemana ta. LUNA play smart, antrenorul tau de frumusete, este un #GameChanger, deoarece este cea mai inteligenta perie de curatare faciala din lume.

Cele mai citite articole

Fii un #GameChanger si descopera revolutionara LUNA play smart intr-o gama de 7 culori incitante: Pearl Pink, Aquamarine, Fuchsia, Midnight, Mint, Purple, and Sunflower Yellow.

LUNA play smart este diponibila in Romania in magazinele Douglas, DM drogerie markt si pe emag.ro la un pret de 449 lei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/beauty/p-descopera-game-changerii-care-schimba-regulile-jocului-cu-foreo-luna-play-smart-624156/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!