Prima pagină » (P) Băneasa Shopping City își întrerupe activitatea în perioada 23 martie – 16 aprilie 2020 pentru a-și proteja atât clienții și retailerii precum și angajații

(P) Băneasa Shopping City își întrerupe activitatea în perioada 23 martie – 16 aprilie 2020 pentru a-și proteja atât clienții și retailerii precum și angajații

Autor: admin
0 comentarii

(P) Băneasa Shopping City își întrerupe activitatea în perioada 23 martie – 16 aprilie 2020 pentru a-și proteja atât clienții și retailerii precum și angajații

„Băneasa Shopping City consideră că este de datoria sa să protejeze comunitatea, clienții, retailerii precum și angajații care își desfășoară activitatea de zi cu zi în magazinele centrului comercial, pentru că sănătatea și siguranța lor sunt o prioritate permanentă. Este decizia noastră voluntară să dispunem suspendarea temporară a centrului comercial, în perioada 23 martie-16 aprilie 2020 sau până când starea de urgență instaurată de autorități va fi ridicată. Excepție de la această măsură fac hypermarketul Carrefour care va avea program ca și până acum, între orele 08.00-22.00 și farmaciile care vor avea program de funcționare normal, între orele 10.00-22.00. 

Băneasa Shopping City, angajații retailerilor precum și echipa centrului comercial formează o comunitate pe care o respectăm și a cărei siguranță și sănătate au devenit în prezent obiective capitale. Este o situație fără precedent pentru noi. În toată activitatea noastră nu am fost nevoiți să luăm o decizie similară, însă evenimentele recente și momentele dificile cu care societatea se confruntă, ne obligă la responsabilitate.

În cei 12 ani de funcționare, Băneasa Shopping City s-a poziționat ca lider al pieței de retail și ne dorim să continuam să inspirăm și să oferim un exemplu de responsabilitate prin decizia noastră în această perioadă dificilă. Suntem conștienți că măsura va avea un impact economic semnificativ asupra afacerilor noastre, însă acum este esențial să avem o atitudine care facilitează preventia. Ne dorim să rămânem uniți în demersurile de a proteja, să fim responsabili și să trecem cu bine peste această perioadă dificilă!” a declarat Arthur Popa CEO la Băneasa Shopping City.

Experienta internatională, autoritățile și specialiștii recomandă distanțarea socială, aceasta fiind singura metodă eficientă pentru a preveni răspândirea virusului, și este în interesul superior al întregii comunități locale si nu numai, să respecte această recomandare si să adopte măsuri preventive.

Cele mai citite articole

Băneasa Shopping City va reveni cu informații în funcție de evoluția situației și ținând cont de recomandările autorităților.

Despre Băneasa Shopping City 

Centrul comercial Băneasa Shopping City este lider pe piața românească de fashion și entertainment, oferind clienților săi un mix unic de branduri, care poate satisface şi cele mai exigente dorințe în materie de shopping, de la cele de renume internațional, la magazine ale designerilor români, precum și o varietate de restaurante rafinate și cafenele. Centrul comercial include și o zonă impresionantă de divertisment, MaxFun, MaxBet și Cineplexx. Aceste caracteristici sunt menite să asigure confortul clienților şi transformă Băneasa Shopping City în destinația exclusivistă de shopping, relaxare și entertainment a României.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/advertorial/p-baneasa-shopping-city-isi-intrerupe-activitatea-in-perioada-23-martie-16-aprilie-2020-pentru-a-si-proteja-atat-clientii-si-retailerii-precum-si-angajatii-715151/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si