Prima pagină » Ce trebuie sa stim inainte de a achizitiona un telefon second-hand

Ce trebuie sa stim inainte de a achizitiona un telefon second-hand

Autor: admin
0 comentarii

Costurile telefoanelor din gama premium incita consumatorii sa isi indrepte atentia spre telefoanele second hand. Un telefon second hand poate fi mai ieftin cu pana la 50% decat costul real. Dat fiind costul smartphone-urilor noi, piata second hand apare ca solutia miracol pentru toate persoanele care isi doresc un telefon de calitate, intr-o stare buna de functionare, la un pret accesibil.

Acestea fiind spuse, de mentionat este faptul ca trebuie sa fim atenti de unde cumparam telefoane Huawei second hand, sa cunoastem punctele esentiale de care trebuie sa tinem cont pentru a evita o surpriza neplacuta sau o escrocherie.

La ce trebuie sa fim atenti atunci cand cumparam un telefon second hand?

Un punct esential la care trebuie sa fim atenti atunci cand cumparam un telefon second hand este garantia. Site-urile de specialitate care pun la vanzare telefoane second hand ofera o garantie cuprinsa intre 3-12 luni. Insa, conditiile sunt diverse. Trebuie sa verificam cu atentie eventualele defecte sau probleme, chiar daca teoretic un telefon second hand este verificat inainte de a fi pus spre vanzare.

Pretul telefonului

Asigura-te de faptul ca pretul cerut pe telefonul second hand este unul corect. Pretul corect al telefonului second hand ar trebui sa fie cu 50-65% mai mic decat pretul gadgetului din magazin, in functie de specificatii.

Sursa

Cele mai citite articole

Feedback-ul primit de la persoanele care au mai apelat la serviciile site-ului de pe care vrei sa comanzi un telefon second-hand este esential. Vanzatorul trebuie sa fie unul de incredere, aspect care se poate verifica prin intermediul recenziilor lasate de clientii de dinainte.

Politica de returnare

Un site care comercializeaza telefoane second hand in care poti avea incredere ofera o perioada generoasa in care telefonul se poate returna, dintr-un motiv sau altul. Ar trebui sa exista o perioada de returnare de minim 14 zile in care sa se poata returna telefonul second hand cumparat.

Apartenenta telefonului

O verificare IMEI scuteste orice utilizator de eventuale probleme cu autoritatile, in cazul in care telefonul a fost furat si repus pe piata.

Acestea sunt principalele detalii la care trebuie sa fim atenti atunci cand vrem sa achizitionam un telefon second hand.

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si