Prima pagină » (P) Cum poți avea nunta ideală, fără stereotipuri

(P) Cum poți avea nunta ideală, fără stereotipuri

Autor: admin
0 comentarii

(P) Cum poți avea nunta ideală, fără stereotipuri

Ziua cea mare se apropie cu pași repezi spre tine, ceea ce înseamnă că deja te gândești la toate detaliile. Pentru o viitoare mireasă, probabil cel mai important aspect este desigur, rochia de mireasă. Cu toate ne dorim să arătăm impecabil, să fim unice și bineînțeles să fim asemănate cu prințesele din povești. Și nici nu e de mirare de ce. Pentru ca o nuntă să fie de succes, trebuie să începi prin a te aranja mai întâi pe tine. Până la urmă, ești personajul principal, nu?

Dar oare totul constă doar în frumusețe? Ne-am obișnuit ca la evenimente să purtăm doar haine sofisticate și pantofi cu toc cât mai înalt. Însă despre asta este vorba și la nunțile și botezurile la care tot participăm, încercând să ne etalăm din ce în ce mai mult frumusețea? Bineînțeles că nu. Mai ales atunci când vine vorba despre propria nuntă. Da, este un moment unic în viața noastră, dar asta e ideea, să trăim acel moment fără să ne împiedicăm de pantofii cu toc mult prea înalt sau să cărăm kilograme întregi de rochie și voal de 2 metri. 

Cele mai citite articole

În plus, la evenimente deja a devenit un obicei să avem invitați sute de persoane. Nunta de odinioară presupunea o petrecere frumoasă și simplă, în care toți prietenii apropiați să se bucure pentru noi și alături de noi. Astăzi, totul este despre afirmare și obligativitate. Invităm sute de persoane cu care cel mai probabil nu avem vreo relație apropiată, dar, îi inviți „ca să nu se supere’. Iar omul vine că, dacă nu, nici tu nu te vei duce la nunta sa (zice vorba din popor). De ce să nu scăpăm de aceste stereotipuri și să ne putem bucura alături de familie și prieteni de un moment unic din viață?

 Dacă ți-ai dat și tu seama de toate aceste lucruri, atunci să trecem la treabă! Dacă nu ai nici o idee pentru nunta ta mult visată, te vom ajuta noi.

  • Alege pur și simplu un local în care să te poți simți în largul tău. O idee ar putea fi Buftea events, unde poți organiza o  super petrecere în aer liber, pe iarba proaspătă și covorul plin de flori și poți invita pe oricine dorești, fără obligativitate. Poți de asemenea să alegi un cort pentru evenimente, pentru ca petrecerea ta să fie mai intimă.
  • Nu te îndrepta către cele mai fastuoase rochii de mireasă. În primul rând, trebuie să înfrunți realitate. Vei purta acea rochie o singură dată. Iar acea dată se va întâmpla să fie pentru o zi și o noapte întreagă, lucru ce ar trebui să îți dea de gândit. Trebuie să faci față căldurii, să mergi și să dansezi cu ea și bineînțeles, din când în când să te duci și la toaletă. Alege astfel pentru o variantă în care să te simți cât mai confortabil și care să îți avantajeze forma corpului. Valabil și pentru pantofi!
  • Nu te machia excesiv. Machiajul de mireasă nu trebuie să fie foarte strident. El trebuie doar să îți scoată în evidență trăsăturile și să îți estompeze micile imperfecțiuni. Până la urmă, nu poți rezista o zi întreagă cu fața acoperită de prea mult machiaj.
  • Încearcă să te lași și pe mâna specialiștilor. Este normal să îți dorești să planifici tu totul. Dar există și alte persoane care te pot ajuta, în timp ce tu te vei ocupa mai relaxată de alte detalii. De exemplu, Buftea events are un wedding planner ce te va ajuta să pui la punct toate detaliile, de la flori și până la ornamentele de pe mese.
  • Nu uita să te distrezi. Este evenimentul tău. Nu este o nuntă oarecare, este a ta! Distrează-te și simte-te bine alături de viitorul tău soț și de întreaga lume prezentă, multă sau puțină!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/advertorial/p-cum-poti-avea-nunta-ideala-fara-stereotipuri-670207/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si