Prima pagină » (P) Cum să diminuezi semnele de îmbătrânire în doar 7 zile

(P) Cum să diminuezi semnele de îmbătrânire în doar 7 zile

Autor: admin
0 comentarii
(P) Cum să diminuezi semnele de îmbătrânire în doar 7 zile

Îmbătrânirea este un proces normal, pe care nu îl putem împiedica. Însă, putem să întârziem cât mai mult efectele sale. Industria de beauty se concentrează astăzi tot mai mult pe crearea formulelor antiaging menite să estompeze semnele îmbătrânirii.

Retinolul stabilizat a fost folosit cu ceva ani in urmă. Tehnologia utilizată în Anew Skin Reset este Protinol ™​.

Este o inovație în ceea ce privește produsele antiaging, iar tehnologia Protinol™ ce stă la baza acestora revoluționează îngrijirea tenului.

De ce spun asta?

În primul rând, reușește să restabilească colagenul pierdut în șapte ani în doar șapte zile. Gândește-te la toate nopțile nedormite, la mâncarea procesată și la zahărul în cantități peste limita acceptată pe care le-ai consumat de-a lungul timpului sau la zilele în care ai uitat să foloseșți o cremă cu protecție solară. Toate aceste lucruri au influențat calitatea pielii tale, și în timp s-au transformat în linii fine, riduri sau pete pigmentare. Până acum, am fi spus că e aproape imposibil să ștergi de pe chipul tău toate aceste urme fără să apelezi la intervenții chirurgicale, la tratamente non-invazive extrem de scumpe, sau să deții un arsenal întreg de produse de îngrijire. Însă, tehnologia Protinol Anew este o descoperire științifică exclusivă ce are la bază testarea pe țesuturi 3D și care reușește să reducă vizibil semnele îmbătrânirii. Mulțumită celor patru produse de reîntinerire a tenului Anew – fiecare cu proprietățile ei pentru diferite categorii de vârstă – tehnologia Protinol acționează ca nicio altă metodă de îngrijire a pielii.

În al doilea rând, produsele sunt extrem de sigure și oferă rezultate garantate, tehnologia Protinol Anew fiind dezvoltată și testată în parteneriat cu oameni de știință de la Universitatea Manchester din UK.

Cele mai citite articole

Cu trecerea timpului, corpul nostru începe să aibă diferite carențe și să producă tot mai puțin din ingredientele esențiale de care are nevoie pentru a arăta bine. Iar una dintre aceste carențe este și cea de colagen, o proteină dură, care se află în organismul nostru, mai ales în piele, păr, unghii, sau sistemul osos. După vârsta de 30 de ani, producția de colagen începe să scadă, așa că are nevoie de ajutor extern pentru a fi restabilizată. Iar, setul de fiole pentru hidratare antirid Anew Skin Reset Plumping Shots cu Protinol tocmai asta face: ajută la reactivarea producției a două tipuri de colagen, pentru efecte instante și îmbunătățiri în timp asupra hidratării și fermității pielii.

Cum folosești fiolele Anew Skin Reset Plumping Shots cu Protinol™?

1. Cură-ți tenul cu un gel sau o spumă de curățare.
2. Deschide fiola și aplic-o pe pielea curată, masând produsul atât pe față cât și pe gât.
3. Aplică apoi o cremă hidratantă.
4. Folosește-le în fiecare seară, timp de o săptămâna.

Ce vei observa după șapte zile de tratament?

După o singură utilizare vei vedea că tenul tău este revitalizat și mult mai catifelat. După trei seri în care ai aplicat fiolele, pielea va căpăta un aspect reintinerit și mai sănătos. Iar la finalul săptămânii, vei observa cum întregul aspect al tenului este îmbunătățit: liniile fine și ridurile sunt reduse, pielea este intens hidratată și mult mai fermă.

Așa că, dacă vrei că pielea ta să capete din nou un aspect sănătos, și să diminuezi semnele îmbătrânirii în numai o săptămână, Fiolele Anew Skin Reset Plumping Shots cu Protinol sunt răspunsul.

Nu e nevoie să apelezi la medici chirurgi, să investești într-o sumedenie de produse, ci doar să să te asiguri că aplici în fiecare seară tratamentul din noua gamă Anew Skin Reset. Pielea hidratată, strălucitoare, catifelată și ridurile vizibil estompate te vor convinge că tehnologia patentată Protinol™ este singurul lucru de care tenul tău are nevoie.

Sursa: https://www.elle.ro/beauty/p-cum-sa-diminuezi-semnele-de-imbatranire-in-doar-7-zile-705322/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si