Prima pagină » (P) De Crăciun ai „liber” la copilărie, la București Mall – Vitan

(P) De Crăciun ai „liber” la copilărie, la București Mall – Vitan

Autor: admin
0 comentarii

(P) De Crăciun ai „liber” la copilărie, la București Mall – Vitan

Cei mai mulți dintre noi recunoaștem că iubim Crăciunul pentru că, oricât de serioși si responsabili am fi, e acel moment al anului când ne simțim cu toții copii. Fie că e bucuria și anticiparea cadourilor, fie că sunt pregătirile propriu-zise, decorarea bradului și a casei, fie că e joaca cu cadourile copiilor, în dimineața de Crăciun, există nenumărate motive să ne amintim de copilărie în această perioadă.

Începând de pe 24 noiembrie și pe toată perioada Sărbătorilor, București Mall – Vitan îți dă un motiv în plus să retrăiești bucuria și inocența copilăriei și te invită într-o călătorie inedită: un carusel adevărat este instalat în zona centrală a mall-ului, sub cupolă, gata să te poarte pe tărâmuri ca de poveste. Plimbarea cu caruselul este gratuită, pentru cei mici și mari deopotrivă.

De asemenea, începând de pe 7 decembrie și până la Crăciun, in Bucuresti Mall – Vitan vei putea avea legătură telefonica directă chiar cu Moșul. Două cabine telefonice cu acces separat pentru părinte și pentru copil vor fi amplasate în mall, astfel încât cei mici să poată intra în direct chiar cu Moș Crăciun. Micuții vor trăi emoția de a ridica receptorul și de a-i transmite direct Moșului ce își doresc cel mai mult să primească, în timp ce părinții vor putea afla încă o dată care e cadoul ideal.

Cele mai citite articole

Așadar, de Sărbătorile acestea, vino alături de prietenii tăi, ia-i pe cei mici de mână și lăsați-vă purtați de atmosfera fermecătoare a unei experiențe de neuitat

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/p-de-craciun-ai-liber-la-copilarie-la-bucuresti-mall-vitan-633283/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si