Prima pagină » (P) Descoperă noile gene din colecțiile Bride și Party by Cupio

(P) Descoperă noile gene din colecțiile Bride și Party by Cupio

Autor: admin
0 comentarii
(P) Descoperă noile gene din colecțiile Bride și Party by Cupio

Tot mai multe femei apelează la genele false pentru a completa machiajul de seară sau chiar machiajul de zi cu zi. Genele false au devenit indispensabile, în special când vorbim despre un machiaj pentru un eveniment special. Aplicate corect, acestea înfrumusețează machiajul, ajută la corecția formei ochiului și oferă profunzime și senzualitate privirii, reprezentând o soluție practică pentru cele care își doresc gene lungi și dese.

O pereche de gene false îți poate crea efectul glamour dorit, secretul este să alegi perechea de gene care ți se potrivește ție și, la fel de important este să alegi genele în funcție de momentul zilei și de evenimentul la care participi. Acest aspect este important pentru a-ți completa machiajul într-un mod plăcut și care să te avantajeze.

Avem două mari noutăți pentru tine, genele false din colecția Bride și cele din colecția Party de la Cupio.

Colecția Bride vine cu 3 tipuri de gene false bandă dedicate în special mireselor, dar acest lucru nu înseamnă că nu le poți folosi și cu ocazia altui eveniment.

  1. Glamour Bride – gene ce oferă alungire și volum, au aspect de gene individuale. Sunt potrivite pentru orice tip de ochi și pentru orice fel de machiaj. Miresele care preferă un look mai natural, dar ochii conturați la bază, le vor iubi. Se aplică cât mai aproape de genele naturale cu ajutorul unui adeziv special pentru gene și o pensetă curbată pentru aplicarea genelor false bandă.
  1. Miss Fabulous – gene cu o lungime mai dramatică, de la colțul interior se prelungesc în colțul extern pentru a alungi forma ochiului și creează un efect fabulos. Sunt foarte potrivite pentru a completa un machiaj de tip cat-eye, dar și pentru un machiaj smokey eyes datorită volumului oferit chiar de la baza genelor.

  1. Diamond Ring – gene ce oferă lungime și un look perfect de gene naturale. Sunt potrivite pentru a completa machiajele naturale și celor care preferă alungire în mod special. Pot fi purtate atât ziua cât și la evenimentele de seară și se potrivesc unor forme de ochi mai mari.

Colecția Party conține patru tipuri de gene false bandă și este dedicată tuturor celor ce iubesc să aiba genele lungi și dese, dar și iubitorilor de petreceri, bineînțeles.

  1. Stay Classy – sunt genele cele mai naturale din colecție, oferă volum și alungire. Sunt potrivite tuturor tipurilor de machiaj. Au un aspect natural, însă în același timp conferă lungime și volum vizibile genelor. Sunt indicate pentru toate formele de ochi, exceptând ochii descendenți.

  1. Ibiza Club – gene cu un aspect de volum intens, sunt foarte dese începând de la bază, conferă volum și alungire. Sunt potrivite pentru cele de preferă un aspect mai dramatic al machiajului ochilor. Se aplică ușor pe orice tip de formă de ochi, respectând pașii de aplicare.

Cele mai citite articole

  1. Wild&Sexy – gene care oferă volum și alungire în special pe centrul ochiului ceea ce face ca ochiul să pară mai mare. Sunt potrivite tuturor formelor de ochi și se pretează foarte bine atunci când îți dorești un volum intens genelor, dar totuși natural și nu foarte încărcat.

  1. Gorgeous Diva – conferă alungire care este accentuată către colțul extern al ochiului și volum de la baza genelor. Au aspect de gene individuale, fapt care le face să fie foarte iubite atât de către make-up artiști cât și de restul femeilor deoarece oferă densitate și în același timp nu dau un efect încărcat genelor. Se potrivesc tuturor tipurilor de machiaj, accentuează un machiaj tip cat-eye sau cu eyeliner și se pretează tuturor formelor de ochi, mai puțin pentru cei descendenți.

Este foarte important atunci când îți alegi perechea de gene false bandă, să se potrivească formei ochiului tău. Lungimea și desimea acestora vor trebui să fie în funcție de mărimea și forma ochilor tăi.

Pentru a aplica genele false ai nevoie de un adeziv pentru gene false, poți opta pentru una din cele două variante disponibile: adezivul transparent care după uscare nu se observă și adezivul negru dacă dorești să accentuezi mai mult conturul ochiului.

Un pas foarte important înainte să aplici genele bandă este să le probezi pentru a vedea dacă nu îți sunt prea lungi. În cazul în care sunt prea lungi, le poți tăia cu o forfecuță, însă niciodată din interior ci doar dinspre partea de exterior. Aplică adezivul la baza genelor, lasă-l să se usuce aproximativ 30-40 de secunde pentru a se fixa mai bine, iar cu o pensetă pentru aplicarea genelor false poziționează-le pe centrul pleoapei cât mai la baza genelor tale și fixează partea dinspre exterior, iar apoi cea din interiorul ochiului.

Dacă dorești să le mai utilizezi, trebuie ca după fiecare purtare să le demachiezi și să le așezi înapoi în cutiuța lor pentru a te putea bucura cât mai mult timp de ele și pentru a avea un aspect îngrijit.

Genele bandă sunt soluția cea mai practică și rapidă pentru gene dese și lungi și poți găsi toate modelele de mai sus plus altele noi pe magazinul de cosmetice Cupio.ro la secțiunea Gene false.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/beauty/p-descopera-noile-gene-din-colectiile-bride-si-party-cupio-604095/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si