Prima pagină » (P) ELLE a încercat… un tratament facial personalizat

(P) ELLE a încercat… un tratament facial personalizat

Autor: admin
0 comentarii
(P) ELLE a încercat… un tratament facial personalizat

Fiecare dintre noi are o plăcere vinovată. Unele femei colecționează poșete, altele pantofi, iar altele…nu pot spune nu tratamentelor faciale. Eu fac parte din a treia categorie. Am dezvoltat o mică obsesie pentru îngrijirea tenului încă din adolescență, când mă confruntam cu acneea, iar apoi, obiceiul de a avea grijă de pielea mea a rămas cu mine până astăzi.  Acum însă, mai mult ca niciodată, în calitate de beauty editor, pot să fiu la curent cu toate lansăriile, aparatele și tehnologiile în materie de beauty.

Așa am descoperit HydraCool, un aparat complex care înglobează mai multe proceduri. De fiecare dată când mergeam în clinicile de înfrumusețare, îmi doream un tratament care să aibă multiple beneficii asupra tenului meu, nu numai o simplă curățare sau un efect anti-aging, iar acest lucru era greu, aproape spre imposibil de obținut.

Însă, cu HydraCool am avut parte de patru proceduri într-un singur tratament. Primul dintre ele a fost exfolierea tenului, care s-a realizat cu ajutorul unui aplicator de unică folosință. Cu ajutorul acestuia, ingrediente precum acidul lactic ajung la suprafața tegumentului, iar astfel, celulele moarte sunt îndepărtate într-un mod blând. Este la fel de eficient ca un peeling, însă spre deosebire de acesta, nu înroșește tenul și nici nu lasă urme.

Apoi, am continuat cu extracția, o procedura prin care au fost eliminate toate impuritățile de la nivelul porilor. Și de data aceasta, pasul a fost realizat tot cu un aplicator de unică folosință. Astfel că, suprafața epidermului nu a fost deloc agresată, neexistând riscul ca tenul să se inflameze.

Cum principala problemă cu care mă confrunt acum o reprezintă petele pigmentare, tratamentul a fost personalizat, tocmai pentru a le trata. Însă, cum îți spuneam, cu HydraCool, tratamentul poate fi adaptat în funcție de nevoile tale, astfel că focusul poate cădea asupra tratării accneei, a ridurilor, a hiperpigmentării, etc..

Cele mai citite articole

Cu o vibrație specifică și lumina led roșie, aplicatorul folosit de această dată a produs un număr mare de microbule CO2, care au penetrat profund pielea, declanșând efectul Bohr, amplificând astfel regenerarea celulară. Astfel că, petele pigmentare se vor estompa în timp, însă efectul imediat al acestui pas este o piele extrem de luminoasă.

Ultima procedură a constat în folosirea ultrasunetelor și a unui gel special care conține nanoparticule de peptide, ce penetrează ușor pielea ușor, favorizând regenerarea pielii exact în zonele în care avem o mai mare nevoie.

Deși am urmat o singură ședința, rezultatele au fost imediate. Pielea era vizibil mai elastică, mai luminoasă, iar textura îmbunătățită, fiind mult mai catifelată și mai hidratată. Un alt aspect pozitiv al acestui tratament este faptul că poate fi folosit și pe perioada verii, neexistând nici un fel de contraindicații. De asemenea, poate fi făcut de oricine, indiferent de tipul de piele, fiindcă tratează probleme diverse, de la acnee până la riduri. Cu ajutorul combinării a patru tehnologii diferite, rezultatele se obțin rapid, fără durere și se mențin pentru o perioada îndelungată de timp.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/advertorial/elle-incercat-un-tratament-facial-personalizat-665187/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si