Prima pagină » ACADELIA – un show cu meniu curajos pe 14, 15 și 16 noiembrie, la Sala Palatului

ACADELIA – un show cu meniu curajos pe 14, 15 și 16 noiembrie, la Sala Palatului

Autor: admin
0 comentarii

ACADELIA – un show cu meniu curajos pe 14, 15 și 16 noiembrie, la Sala Palatului

CONCEPT

Delia revine toamna aceasta cu un show memorabil – ACADELIA. Conținutul acestui show poate dăuna grav persoanelor aflate la regim. Show-ul poate conține urme de ironie, dulceață de zmeură și niște sâmburi de adevăr. Dacă manifestați alergie la cele menționate mai sus, vă rugăm adresați-vă medicului dumneavoastră. Acest show este recomandat atât sănătății dumneavoastră psihice, cât și vindecării anumitor afecțiuni, cum ar fi plictiseala, stresul cotidian și indicele glicemic extrem de scăzut. Pentru o mai bună desfășurare de forțe, încurajăm pe toată durata spectacolului consumul moderat de dulce.

ATENȚIE!

Cele mai citite articole

Prezența în sală se face pe bază de bilet și acadele. Pentru a evita posibile neînțelegeri legate de audiența generală, vă rugăm să vă informați înainte cu privire la playlist-ului artistei… și mai ales cu privire la artistă în sine. Rebela Delia va pronunța „rămâi cu mă-ta’ și „du-te-mă, baby!’. Concertul nu va fi cenzurat, ci doar glazurat! Minorii vaccinați și nevaccinați vor avea acces în sală doar cu acordul părinților.

Biletele au fost deja puse în vânzare și au prețuri cuprinse între 80 și 390 lei. De asemenea, există opțiunea achiziționării de bilete Meet and Greet Delia. Accesul la sesiunea de meet & greet cu Delia are un cost separat față de prețul de bilet pentru participare la concerte. Este obligatoriu pentru accesul la sesiunea de meet & greet ca participanții să aibă ahiziționat și un bilet la unul dintre concertele Acadelia. Pe lângă accesul la meet & greet cumpărătorii acestei categorii de preț primesc și un CD, Tricou ACADELIA Limited Edition și poză cu autograf.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/acadelia-un-show-cu-meniu-curajos-pe-14-15-si-16-noiembrie-la-sala-palatului-625179/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si