Prima pagină » (P) Kérastase Elixir Ultime, secretul părului superb și strălucitor

(P) Kérastase Elixir Ultime, secretul părului superb și strălucitor

Autor: admin
0 comentarii
(P) Kérastase Elixir Ultime, secretul părului superb și strălucitor

Așa că îți propunem să despicăm firul în patru și să descoperim împreună care sunt aliații noștri care ne pot ajuta să avem un păr mai frumos și mai strălucitor ca niciodată.

Kérastase a decodat secretul strălucirii optime a părului și relansează iconicul ulei de păr Elixir Ultime.

Formula îmbunătățită Elixir Ultime are la bază ulei prețios de camelie (pentru suplețe și strălucire intensă de durată) și ulei sacru de marula (pentru hrănire fără a îngreuna părul și protecție antioxidantă ridicată).

Camelia este simbolul natural al prețiozității. Perfecțiunea sa vine din petalele cu o formă grațioasă și din bogăția ascunsă a fiecărui strop din esența sa. Parfumul său imperceptibil permite deschiderea aromei captivante a uleiului Elixir Ultime. Prețioasa camelie este alcătuită în principal din acid oleic (omega 9), reprezentând până la 82% din compoziția sa, și acid linoleic, care reprezintă circa 12% din compoziție, oferind părului un plus de suplețe și strălucire naturală de durată.

Uleiul sacru de marula este un super-ulei natural venerat pentru calitățile sale nutritive, având o concentrație ridicată de acizi grași esențiali și vitaminele C & E. Valorile foarte ridicate de antioxidanți oferă protecție intensă fără a îngreuna fibra. Uleiul sacru extras printr-o metodă atemporală de presare manuală este folosit de secole în ritualuri pentru numeroasele sale proprietăți miraculoase de sublimare a pielii și a părului

Gama Kérastase Elixir Ultime este compusă din 4 produse despre care îți putem garanta că părul tău le va adora: Le Bain – șampon infuzat cu uleiuri, Le Masque – mască cu infuzie de ulei, L’Huile Originale – ulei versatil infuzat cu ulei, L’Huile Rose – ulei versatil infuzat cu ulei pentru părul vopsit.

Cele mai citite articole

Le Bain este un șampon infuzat cu ulei pentru părul tern care oferă de 8 ori mai multă strălucire imediată, hrănește fibra de păr și are un parfum irezistibil care rezistă timp de 48 de ore. În plus, curăță în profunzime scalpul și părul și previne depunerea impurităților pe fibra capilară.

Le Masque este o mască infuzată cu ulei pentru părul tern care oferă de 8 ori mai multă strălucire imediată, hrănește fibra de păr timp de 48 de ore și are efect anti-efectrizare până la 96 de ore în medii cu umiditate.

Elixir Ultime L’Huile Originale este un ulei versatil pentru părul tern. Oferă strălucire imediată, are un parfum care rezistă până la 30 de ore, netezește și catifelează instantaneu și intens părul, hrănește fibra de păr are efect anti-efectrizare până la 96 de ore.

Elixir Ultime L’Huile Rose este ulei cu efect de strălucire pentru părul vopsit care conferă strălucire imediată, are un parfum care rezistă până la 48 de ore, netezește și catifelează instantaneu și intens părul, hrănește fibra de păr are efect anti-efectrizare până la 96 de ore.

Produsele Kérastase se pot achiziționa din saloanele partenere Kérastase (https://hair-salons.kerastase.com/), de pe site-ul vedo.ro și în curând de pe site-ul evolutionbymc.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/beauty/p-kerastase-elixir-ultime-secretul-parului-superb-si-stralucitor-625085/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si