Prima pagină » (P) FOREO UFO îți încălzește și protejează pielea pe timpul iernii

(P) FOREO UFO îți încălzește și protejează pielea pe timpul iernii

Autor: admin
0 comentarii
(P) FOREO UFO îți încălzește și protejează pielea pe timpul iernii

Primul dispozitiv de acest fel din lume, lansat la începutul acestui an, combină cea mai buna tehnologie suedeză în frumusețe cu expertiza măștilor coreene. Astfel, atunci când utilizezi măștile activate de dispozitiv UFO, beneficiezi de un tratament facial de nivel spa în 90 de secunde.

Tehnologia inovativă Hyper-infusion a dispozitivului utilizează reacțiile naturale ale pielii la rece și cald – o alternativă mai caldă și mai hrănitoare pentru lunile de iarna, în loc de aplicarea tradiționala a unei măști din hârtie în zilele reci și întunecate.

Pulsațile T-Sonic împreună cu încalzirea delicată a componentei de termo-terapie infuzează ingredientele măștilor activate UFO în profunzimea pielii lăsând tenul hidratat și strălucitor, cu un efect imediat asupra pielii uscate pe perioada iernii.

Cele mai citite articole

Așa că dacă îți dorești să rămâi încălzită și cu o piele hidratată prin iarna rece, asigură-te ca nu-ți lipsește din rutina ta de skincare dispozitivul FOREO UFO pentru a avea grijă de toate nevoile pielii tale și un ten strălucitor și frumos în aceste luni mai aspre.

Întreaga gamă de măști activate UFO cât și cele 3 variante de culori ale dispozitivului UFO – roz perlat, fucsia si menta – pot fi achiziționate de pe www.foreo.com, din magazinele Douglas și www.emag.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/beauty/foreo-ufo-iti-incalzeste-si-protejeaza-pielea-pe-timpul-iernii-639067/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si