Prima pagină » (P) Îngrijirea profesională acasă – descoperă dispozitivele moderne care îți reîntineresc aspectul pielii

(P) Îngrijirea profesională acasă – descoperă dispozitivele moderne care îți reîntineresc aspectul pielii

Autor: admin
0 comentarii

(P) Îngrijirea profesională acasă – descoperă dispozitivele moderne care îți reîntineresc aspectul pielii

(P) Îngrijirea profesională acasă – descoperă dispozitivele moderne care îți reîntineresc aspectul pielii

Un răsfăţ pentru orice femeie este reprezentat de dispozitivele moderne de îngrijire, pentru înfrumusețare. Noile tehnologii puse la dispoziție vor fi o armă împotriva trecerii timpului, a anilor care lasă urme pe pielea ta.

Virgo, un bestseller în rândul dispozitivelor inteligente pentru înfrumusețare

Virgo combină 6 funcții într-un singur dispozitiv inteligent pentru infrumusetare. Cu ajutorul acestuia realizezi un lifting facial și o terapie anti-rid eficientă. Deja celebru în rândul vedetelor, este recunoscut pentru eficienţa sa în a încetini procesul de îmbătrânire.

Reduce ridurile fine, masează, iar prin forma și designul său facilitează modul în care poate fi folosit. Include senzor inteligent de atingere, ceea ce activează automat și vibrațiile atunci când dispozitivul atinge pielea.

Masează prin încălzire, include terapie cu ioni, iar frecvența vibrațiilor poate aduce la rândul său beneficii variate: stimulează circulația sanguină, deschide porii și favorizează absorbția de nutrienți. Cu fiecare latură a sa, tenul poate fi masat pentru a reduce bărbia dublă, a întinde pielea, a îndepărta ridurile de pe frunte sau pentru a aduce mai multă luminozitate în jurul ochilor.

Este simplu de folosit: după aplicarea produselor cosmetice de îngrijire, masajul cu Virgo va presupune mișcări circulare și de ridicare a pielii feței. Poate fi aplicată și presiune pentru masare sau mișcarea de alunecare de-a lungul pomeților, pentru efectul de lifting.

Cui este indicat VIRGO – femeilor care au 30 plus, având în vedere că nu există un prag anume când ridurile în zona gâtului încep să apară. Ori acțiunea timpurie împiedică formarea de riduri adânci.

Pavo, un alt aliat al frumuseții tale

Pavo este destinat zonei feței, a gâtului în mod special, scopul său fiind de a  elimina efectul de gușă/barbie dublă. De asemenea, este eficient în eliminarea ridurilor fine din această zonă.

Pavo folosește terapia cu căldură. Ledurile sale luminoase pătrund adânc în piele și ajută micro-circulația sângelui. Rezultatul? Pielea își recăpătă elasticitatea, iar urmele de îmbătrânire, precum ridurile sau pielea lăsată, sunt vizibil îndepărtate. În plus, terapia cu ioni este cea care ajută nutrienții să pătrundă mai adânc în piele.

De ce te va interesa tocmai masajul pielii gâtului? Pentru că semnele trecerii timpului neiertător se observă imediat, mai ales în zona gâtului. Obiceiurile despre poziția somnului sau efectele soarelui asupra pielii hidratate necorespunzător duc la apariția timpurie a pielii ridate în zona gâtului. Pavo ajută la stimularea pielii, pentru că din straturile profunde să fie stimulat colagenul, pielea să fie mai elastică.

Cele mai citite articole

Pavo este recomandat să fie folosit înainte de aplicarea produselor cosmetice. Cui? Celor care încep să distingă că linia feței nu se mai delimitează vizual prea bine, din cauza bărbiei duble. Nu există un prag anume de vârstă.

Deus, un device pentru îngrijirea corporală

Din același șir de dispozitive pe care ți le vei dori pentru îngrijirea profesională acasă este și Deus. De data aceasta, un device pentru îngrijire corporală, folosit în special pentru liftingul sânilor, fesieri, zona abdomenului, precum și zona membrelor.

Deus se bazează pe electrostimulare, micro-curenți de frecvență joasă. Terapia nu este deloc dureroasă, semănând cu un masaj profund. Practic Deus lucrează la fermitatea pielii. Masând ușor, fără efort, cu ajutorul unui astfel de device, preț de câteva minute înseamnă a lucra la aspectul pielii pentru ca aceasta să arate mai întinerită. Sunt indicate mișcările circulare și cele de ridicare a pielii.

La achiziție, utilizatoarele primesc toate indicațiile necesare pentru a folosi corespunzător un astfel de device. Cui îi este indicat? Celor care sunt în plin proces de remodelare corporală, celor care au nevoie de îmbunătățiri ale aspectului fizic, celor care au nevoie să restabilească elasticitatea pielii.

Îmbină utilul cu plăcutul

Astfel de dispozitive sunt cu atât mai apreciate, cu cât permit îngrijirea profesională acasă. Pot fi terapii ce continuă tratamentele profesionale din saloane de ce nu, pot fi începutul unor ritualuri de înfrumusețare. Sunt binevenite, ținând cont că sunt non-invazive și ușor de folosit.

Aceste dispozitive îmbină utilul cu plăcutul, tehnologia modernă cu designul elegant, rezultând un mix de experiență medicală cu tehnologia de top, ce împreună oferă pielii tale un aspect întinerit. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/advertorial/p-ingrijirea-profesionala-acasa-descopera-dispozitivele-moderne-care-iti-reintineresc-aspectul-pielii-697203/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si