Prima pagină » (P) Silviu Dumitrescu, pilot CNCV, folosește în curse lentilele Transitions XTRActive

(P) Silviu Dumitrescu, pilot CNCV, folosește în curse lentilele Transitions XTRActive

Autor: admin
0 comentarii

(P) Silviu Dumitrescu, pilot CNCV, folosește în curse lentilele Transitions XTRActive

Alături de fratele său, Andrei, Silviu Dumitrescu a urcat pe podiumul Cupei Gorjului, la Rânca în primul weekend din septembrie a acestui an. Dintr-o familie cu o lungă tradiție în lumea motorsportului, Silviu are un lung trecut competițional. „Acasă la Brâncuși’ a impresionat publicul cu frumosul său bipost Osella, asta în timp ce și-a asigurat al doilea loc pe podium, după fratele său.

Silviu recunoaște însă că este nevoie de mulți factori pentru a atinge performanța. Unul dintre acești factori este chiar vederea.

„În curse ochii sunt supuși des la trecerea bruscă de la lumină puternică la umbră prin schimbarea rapidă a reliefului. Astfel, de la dilatarea la contractarea rapidă a pupilei se creează ceea ce este cunoscut ca un moment de orbire. Un astfel de moment este suficient pentru a-mi încetini timpul în competiție. Lentilele Transitions® XTRActive se adaptează foarte repede la aceste schimbări bruște de lumină, ajutându-mă să-mi păstrez concentrarea și confortul vizual pe tot parcursul cursei.’, a afirmat Silviu Dumitrescu.
Echipele Essilor de Dezvoltare și Cercetare au identificat nevoi diferite în funcție de activitățile zilnice și au dezvoltat o gamă largă de lentile Crizal® Transitions®. Astfel Transitions® Signature® VII oferă până la de 3 ori mai multă protecție decât lentilele standard. Sunt mai receptive la schimbarea condițiilor de lumină decât generațiile anterioare și protejează vederea de cel puțin 20% din lumina albastră dăunătoare din interior și peste 85% din aer liber. Opțiunile de culori și efecte moderne fac ca aceste lentile să se potrivească tuturor gusturilor.

Cele mai citite articole


Lentilele Transitions® XTRActive®, preferatele pilotului, oferă până la de 5 ori mai multă protecție decât lentilele standard și oferă beneficii unice printr-o protecție activă suplimentară, chiar și în timpul condusului.
Lentilele FLASH TO MIRROR activate de Transitions® XTRActive au un efect ușor de oglindă foarte modern, atunci când lentila este deschisă la culoare, și o culoare puternică și strălucitoare atunci când lentila este activată.
Transitions® EyeDrive® sunt lentilele de soare adaptabile pentru condus care îndepărtează strălucirea de pe șosea și de la mașină. Tehnologia fotocromatică Transitions® ajustează culoarea și nuanțele lentilelor pe măsură ce condițiile de lumină se schimbă, asigurând o culoare și o claritate ideală pentru conducere.

Siguranța la volan începe cu o vedere bună. Protejează-te cu lentilele Transiotions® și bucură-te de drum! Mai multe detalii despre lentilele Transitions® pe www.essilortransitions.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/advertorial/p-silviu-dumitrescu-pilot-cncv-foloseste-curse-lentilele-transitions-xtractive-625143/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!