Prima pagină » Povestea emoționantă a unui cuplu de octogenari care își trăiește dragostea chiar dacă s-au închis granițele

Povestea emoționantă a unui cuplu de octogenari care își trăiește dragostea chiar dacă s-au închis granițele

Autor: admin
0 comentarii

Povestea emoționantă a unui cuplu de octogenari care își trăiește dragostea chiar dacă s-au închis granițele

Karsten Tüchsen Hansen este un fermier pensionar în vârstă de 89 de ani, iar Inga Rasmussen, este o fostă furnizoare de alimente în vârstă de 85 de ani. Împreună trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. El locuiește în Germania, iar ea în Danemarca, așa că închiderea granițelor în contextul pandemiei de coronavirus ar fi însemnat că nu se mai pot vedea. Aceștia au găsit însă o cale să se întâlnească în continuare, iar cei de la The New York Times le-au spus povestea.

Povestea dintre cei doi a început acum două veri, într-un context cel puțin improbabil. Karsten Hansen se afla în Danemarca pentru a o vizita pe o văduvă pe care o cunoștea de zeci de ani. Dar în drum spre ea, a zărit-o pe Inga Rasmussen la coadă la căpșune și într-un impuls de moment, a decis să își anuleze planurile și a oferit buchetul de flori pe care îl avea pregătit noii sale cunoștințe. A invitat-o apoi la o cină în Germania și cei doi au devenit foarte apropiați, spre mirarea celor trei fiice ale Ingăi.

Ambii rămăseseră văduvi după căsătorii care au durat peste 60 de ani și niciunul nu se mai aștepta să mai aibă parte de o relație importantă în timpul vieții. Au început să se viziteze zilnic, mulțumită legilor care permit libera circulație între Germania și Danemarca. Dar pe 13 martie, guvernul danez a anunțat închiderea granițelor, după ce epidemia de coronavirus lua tot mai multă amploare în Europa. Cuplul a găsit însă un plan pentru a nu rămâne despărțiți.

Cele mai citite articole

La granița aflată la jumătatea distanței dintre casele lor, aceștia își montează zi de zi o masă de plastic, pe care mănâncă de obicei la 3 după amiaza, respectând prevederile legate de distanțarea socială. Karsten Tüchsen Hansen mărturisește că „cel mai greu lucru e că nu ne putem îmbrățișa. Nu ne putem săruta. Nu putem face dragoste. În schimb, aceștia își fac zilnic cadouri.

După ce primarul unui oraș danez din apropiere le-a observat rutina și a postat o fotografie cu ei pe Facebook, cuplul a devenit celebru. Jurnalistul NY Times povestește că cei doi sunt vizitați frecvent de reporteri și recent, chiar de femeia la care domnul Hansen trebuia să ajungă cu doi ani în urmă și care aparent, a zis râzând „Hei, florile alea erau pentru mine!.

Foto: Emile Ducke pentru The New York Times

Citește și:
Delia, victima unui porno deep fake, vorbește onest despre asta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/features/povestea-emotionanta-a-unui-cuplu-de-octogenari-care-isi-traieste-dragostea-chiar-daca-s-au-inchis-granitele-720859/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si