Prima pagină » Prietenii te ignoră și nu vor să mai iasă cu tine? Motivele ascunse din spatele acestui comportament

Prietenii te ignoră și nu vor să mai iasă cu tine? Motivele ascunse din spatele acestui comportament

Autor: admin
0 comentarii

Prietenii te ignoră și nu vor să mai iasă cu tine? Motivele ascunse din spatele acestui comportament

Nu te simți prea bine când prietenii te ignoră. Ei sunt plasa ta de suport social și emoțional. Aveți în spate o istorie, nenumărate experiențe, iar legătura voastră este profundă. Nici nu e de mirare că indisponibilitatea lor te face să te simți tristă, uneori crezi că te-au abandonat. Nu, nu este nimic în neregulă cu tine! Doar că fiecare persoană are momente mai bune și mai puțin bune, priorități, alegeri delicate. Inclusiv prietenii tăi…

Au nevoie de puțină liniște

Spui că prietenii te ignoră? Poate trec printr-o perioadă mai delicată a vieții lor, au nevoie de liniște, spațiu, timp să se regăsească. Nevoia de solitudine este cât se poate de normală, și ne ajută să intrăm în contact cu propria persoană, să ne facem ordine în gânduri și emoții.

Nu vor să mai poarte masca veseliei

Știi cum e când ai o stare proastă și nu vrei ca cei din jur să te chinuie cu întrebări? Și nici nu ai energie să te prefaci că ești bine? Asta e valabil și pentru un prieten, un vecin, un coleg de serviciu, oricine. Preferi să stai în casă, decât să joci rolul persoanei vesele, volubile, dar care în realitate, pe interior, este foarte tristă. Transmite-i prietenei tale că ești acolo pentru ea, și să te contacteze când simte să o facă.

Prietenii te ignoră? Poate sunt doar foarte ocupați

Ok, știm fraza aceea că pentru persoanele importante din viața ta îți găsești timp. Dar sunt situații când ești absolut epuizat și nu ai chef de nimeni, nici măcar de tine. Ori chiar trebuie să rezolvi probleme în diverse direcții, iar timpul nu este de partea ta. Statul peste program afectează și el viața socială și interacțiunile cu familia sau prietenii.

S-au hotărât să strângă bani

Cele mai citite articole

Fiecare are un plan anume pentru zona financiară. Cineva s-a hotărât să schimbe mobila în casă. Altă persoană strânge avansul pentru un apartament, ori economisește pentru o vacanță exotică. Crezi că prietenii care te ignoră au renunțat la ieșitul în oraș ca să scape de niște datorii? Să facă ceva mai constructiv cu banii? Puteți oricând să vă vedeți acasă, cheltuind sume mult mai mici decât la restaurant sau la club.

Se află într-o etapă nouă a vieții lor

O nouă relație de cuplu, un nou job, apariția unui bebeluș, un nou hobby… toate acestea funcționează ca distrageri, care o vreme te scot din peisajul ieșirilor dese cu prietenii. De asemenea, mai este și scenariul cu note triste, în care prietenul despre care tu crezi că te ignoră trece printr-o despărțire. E în doliu după cineva drag, iar socializarea este ultimul lucru la care se gândește. Delicată este și pierderea serviciului care aduce cu sine restricții financiare.

Citește și:
Ce să nu-i spui niciodată unei persoane care suferă din dragoste

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/prietenii-te-ignora-si-nu-vor-sa-mai-iasa-cu-tine-motivele-ascunse-din-spatele-acestui-comportament-709407/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si