Prima pagină » Pune în aplicare aceste sfaturi dacă îți dorești orgasme mult mai intense

Pune în aplicare aceste sfaturi dacă îți dorești orgasme mult mai intense

Autor: admin
0 comentarii

Pune în aplicare aceste sfaturi dacă îți dorești orgasme mult mai intense

Dar știai că intensitatea orgasmelor este în mare parte sub controlul tău? Dacă și tu visezi la orgasme mult mai intense, ai găsit exact articolul potrivit! Am făcut o listă cu cele mai importante sfaturi pentru a te bucura și tu de noi culmi ale plăcerii!

1. Nu te opri după primul orgasm

Cum? Continuă fără frică după ce ai avut primul orgasm, chiar dacă tot corpul tău este sensibil! De obicei orgasmele devin din ce în ce mai intense, deoarece vei fi din ce în ce mai excitată! Dacă simți că o anumită parte a corpului tău este mult prea stimulată – schimbă zona pentru a avea orgasme mult mai intense! Ascultă-ți corpul și încearcă să pastrezi stimularea chiar și după apariția primului orgasm.

De ce funcționează? Dacă femeile ar încerca să rămână excitate și nu neapărat să ajungă la climax și apoi să se oprească de tot, orgasmele multiple ar fi la ordinea zilei. Gândește-te așa – corpul este deja încălzit și excitat așa că este cu mult mai ușor să atingi din nou orgasmul pornind de acolo, decât să o iei de la 0 data viitoare.

2. Masturbează-te

Cum? Renunță la a-ți fi rușine să îți oferi singură plăcere. Acordă-ți timp pentru a te simți bine, cu tine. Umple cada cu apă și multă spumă, pune muzică și ia-ți vibratorul preferat. Plăcerea nu va întârzia să apară!

De ce funcționează? Plăcerea este despre explorarea conexiunii cu corpul tău și cu partenerul sexual. Cu cât te cunoști mai bine și îți știi mai bine corpul, cu atât îți poți ghida partenerul în așa fel încât să te aducă la climax – și mai ajută-te și singură în timpul ăsta dacă e nevoie! În final, comunicarea dintre cei doi parteneri este cheia pentru plăcerea sexuală. Este de altfel imperativ să nu te mai concentrezi pe orgasm, ci pe experiență în sine!

3. Închide ochii

Cum? Închide ochii și concentrează-te pe corpul tău! Atenția sporită asupra atingerilor partenerului te va face să ai orgasme mult mai intense.

De ce funcționează? Atunci când închidem ochii, renunțăm la unul dintre simțurile esențiale, iar din această cauză, celelalte simțuri se ascut. Concentrează-te pe tot ceea ce se întâmplă cu fiecare părticică a corpului tău!

4. Abține-te puțin

Cum? În esență, trebuie să ajungi din ce în ce mai aproape de punctul culminant, iar atunci cînd ești gata să îl atingi, nu face asta. Această adunare a stimulilor va intesifica orgasmul pe care, crede-mă, îl vei atinge la sfârșit!.

Cele mai citite articole

De ce funcționează? Creșterea plăcerii și adunarea ei vor face climaxul să fie exploziv! Când ești excitată și ajungi la orgasm, totul se resetează, dar dacă rămâi sub presiune pentru un timp, finalul va fi incredibil.

5. Exercițiile Kegel sunt cheia

Cum? Mușchii sunt cei care sunt responsabili cu a ține totul strâmt și puternic sub talie. Ca să faci un exercițiu special pentru acești mușchi, imaginează-ți că urinezi și trebuie să oprești asta pentru o secundă – acum că ai localizat exact despre ce zonă vorbim, fă exercițiul cu mușchii de 2 ori pe zi timp de 30 de secunde!

De ce funcționează? Fă exerciții kegel. Odată ce te-ai învățat cu ele, vei putea să le faci și cu partenerul în timpul actului sexual – orgasmul va fi unul super intens!

6. Respiră

Cum? Utilizează toate tehnicile de respirație pe care le-ai învățat la cursurile de yoga și pilates! Respiră adânc și conștient pe tot parcursul actului sexual. E un lucru destul de întâlnit să ne ținem respirația pentru câteva secunde atunci când suntem excitați. Evită asta!

De ce funcționează? Respirația are o importanță majoră! Menține corpul relaxat dar și receptiv, mult mai ușor de excitat.

7. Găsește un vibrator care să îți placă

Cum? Un vibrator mic poate face toată diferența în timpul unei partide de sex. Încearcă ceva mic și ușor de manevrat.

De ce funcționează? În timpul sexului cu penetrare, este destul de dificil să ai parte și de stimularea clitoridiană necesară unui orgasm. Un mic vibrator te va ajuta să ii dai clitorisului tău atenția de care are nevoie. Dacă o să combini stimularea clitorisului și penetrarea atingând punctul G, vei avea parte de cel mai bun sex din viața ta! Și orgasme mult mai intense!

Citește și:
Orgasm vaginal – Nu ai avut niciodată? E ok. Nici eu!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/pune-aplicare-aceste-sfaturi-daca-iti-doresti-orgasme-mult-mai-intense-601565/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si