Prima pagină » Remodelare corporală fără bisturiu – 5 soluții eficiente

Remodelare corporală fără bisturiu – 5 soluții eficiente

Autor: admin
0 comentarii
Remodelare corporală fără bisturiu – 5 soluții eficiente

Remodelare prin înghețare

Ce este: Define este un aparat non-invaziv și non-chirurgical și o inovație în materie de echipamente pentru slăbirea localizată și remodelarea corporală prin înghețare. Spre deosebire de criolipoliza clasică, acesta are la bază o nouă tehnologie, numită CoolSculpting. Asta înseamnă că aparatul permite înghețarea grăsimii la o temperatură de -11° C, tratează patru zone simultan, cu aplicatori speciali pentru fiecare dintre acestea, scurtând astfel timpul de tratament și facilitând reconturarea completă a corpului în doar două ore. După numai o ședință poți pierde până la opt centimetri în circumferință. Tratamentul nu este dureros și nici nu impune restricții, așa că îți poți relua activitățile imediat după procedură.
Detalii: 70 de minute / 300 de euro, trei ședințe.
Unde: Elos Skin & Laser Center, www.elos.ro.

Infrasauna

Ce este: Infrasauna este o metodă modernă de remodelare corporală și întreținere, fiind terapia ideală pentru persoanele cu retenție de apă și surplus de kilograme. În timpul tratamentului sunt arse aproximativ 800 de calorii, este eliminată apa și are loc detoxifierea organismului. Undele infraroșii folosite au capacitatea de a topi în timp record celulele de grăsime, fiind un foarte bun tratament împotriva celulitei. Spre deosebire de saunele normale, aici temperatura este mult mai scăzută, așa că nu vei simți nici un disconfort. De asemenea, este și mai eficientă decât cele tradiționale, deoarece corpul este încălzit direct cu ajutorul razelor infraroșii, ajutând astfel la eliminarea mai rapidă a toxinelor.
Detalii: 40 de minute / 90 de lei.
Unde: Noblezza Beauty Clinique, www.noblezza.ro

Gimnastică pasivă

Ce este: Ultratone este un tratament de stimulare bioptică ce îmbină terapii de detoxifiere, drenaj limfatic, fermitate și tonifiere. Datorită proprietăților energizante ale razelor optice și stimulării date de curentul electric, acest aparat stimulează fibra musculară și țesutul. Sunt aplicate pad-uri pe zonele- țintă, care acționează prin microcurenți, ultrasunete, cromoterapie și lumini bioptice ce au ca rol diminuarea țesutului adipos. Acest tratament este comparat cu o gimnastică pasivă, fiindcă lucrează mușchii abdomenului, brațelor, feselor sau picioarelor, fără ca tu să depui vreun efort.
Detalii: 30 de minute / 170 de lei.
Unde: Silhouette Centre de slăbit și înfrumusețare, www.silhouette.ro

Liposucție cu laser

Ce este: Este o procedură care acționează direct asupra grăsimii localizate, reducând imediat volumul adipocitelor prin eliminarea conținutului acestora, fără a fi nevoie de chirurgie, ace, de perioadă de recuperare și fără durere. Unda de lungime lungă a laserului ajunge în straturile adipoase în profunzime și le descompune, în timp ce lungimea scurtă ajută la arderea grăsimilor și la detoxifierea sistemului limfatic, stimulând circulația și metabolismul celular. În același timp are loc și stimularea formării de colagen, ceea ce îți va face pielea mai elastică. Rezultatele sunt vizibile imediat după tratament, la fiecare ședință pierzându-se între doi și patru centimetri.
Detalii: 30 de minute / 160 de lei.
Unde: Chic Salon, www.chicsalon.ro.

4 tehnologii într-un singur aparat

Cele mai citite articole

Ce este: WelaShape III este un aparat care combină simultan patru tehnologii – lumina infraroșie, radiofrecvența, vacum-ul și rolele mecanice – pentru eliminarea țesutului adipos și a celulitei. În timpul procedurii, țesutul adipos este încălzit, ceea ce are ca efect micșorarea adipocitelor și, implicit, diminuarea celulitei. Tehnologia stimulează, de asemenea, și circulația sângelui la nivel local, ajutând la producția de colagen. Astfel, pielea își recapătă elasticitatea și tonusul, având un aspect vizibil îmbunătățit. Rezultatele se observă încă de la prima sau a doua ședință, iar studiile clinice arată că, după finalizarea tratamentului, se pierd între 1,3 și 7,5 centimetri din circumferința zonei tratate.
Detalii: 30 de minute / 750 de lei.
Unde: Skinmed Clinic, www.skin-med.ro.

Citește și:
Tot ce trebuie să știi despre lipoaspirația asistată cu laser

Foto: Tibi Clenci

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/beauty/remodelare-corporala-fara-bisturiu-5-solutii-eficiente-680252/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si