Prima pagină » Semne alarmante că relația ta se apropie de sfârșit

Semne alarmante că relația ta se apropie de sfârșit

Autor: admin
0 comentarii

Semne alarmante că relația ta se apropie de sfârșit

Nu toate relațiile rezistă pentru totdeauna. Însă, este normal să-ți fie greu să-ți dai seama dacă este momentul despărțirii. Până la urmă, dacă pui punct prea devreme o să rămâi cu regrete și o să te întrebi ce ar fi fost dacă nu ați fi luat această situație.

Nimeni nu-ți poate spune cu adevărat când este momentul să te desparți de partenerul tău, doar voi doi puteți decide dacă a venit acest lucru. Însă, există niște semne care să te ajute să-ți dai seama dacă relația ta nu mai merge.

1. Nu mai aveți parte de comunicare și de afecțiune

Este evident că o bună comunicare este destul de importantă într-o relație. Însă, comunicarea și afecțiunea sunt cele mai importante aspecte ale unei vieți de cuplu. Dacă nu mai simți să-i spui că îl iubești sau pur și simplu să-l întrebi ce face, atunci relația voastră este în pericol.

2. Nu mai faceți sex

Absența sexului este inevitabilă când două persoane sunt împreună după mult timp, dar să faci sex ocazional este diferit de a nu face deloc. Dacă sexul a devenit o corvoadă în loc să fie ceva plăcut, atunci trebuie să mai lucrați la relația voastră.

3. Ai stima de sine scăzută

Într-o relație, partenerii trebuie să se susțină unul pe altul, nu să se descurajeze. Dacă începi să te îndoiești de tine și reziști numai din cauza speranței că va fi mai bine, atunci relația voastră nu prea mai poate fi salvată.

4. Nu aveți timp unul pentru celălalt

Nu trebuie să petreci fiecare secundă cu partenerul tău, dar ar trebui să-ți petreci majoritatea timpului. Dacă nu mai aveți timp să stați împreună, înseamnă că relația voastră nu prea mai are șanse de a supraviețui.

5. Îți pierzi prietenii

Dacă ai fost forțată să nu-ți mai vezi prietenii sau familia pentru că partenerul tău nu îi agreează, ar trebui să nu te mai gândești dacă ar fi cazul să te desparți și să faci acest pas.

6. Nu vă distrați împreună

Există multe lucruri de făcut dacă vrei să te distrezi. Poți ieși la un bar, să practici un sport, să mergi în drumeție și multe altele. Dacă nu-ți mai consideri iubitul un partener de distracție, atunci nu veți mai rezista mult împreună.

7. O relație nu este un joc

Cele mai citite articole

Relația voastră nu este un meci sportiv sau un joc, de aceea nu trebuie să concurezi cu partenerul tău. Dacă obișnuiești să-i amintești că tu ai gătit data trecută și că acum e rândul lui să facă ceva, atunci acest joc este apropie de sfarșit.

8. Vă consumați toată energia ca să faceți progrese

Menținerea unei relații e ca și cum ai alerga pe loc… nu te va duce nicăieri. În schimb, relația voastră trebuie să evolueze de la sine, fără să vă chinuiți voi să o faceți să meargă. Dacă lucrurile nu progresează, este timpul să pui punct relației.

9. Vă certați mereu pe aceleași probleme care nu se rezolvă niciodată

Să vă certați neîncetat pe aceleași motive nu este un lucru bun pentru relația voastră. Dacă nu poți rezolva aceste probleme, ar fi cazul să închei orice legătură cu partenerul tău.

10. Nu îți bagă în seamă nemulțumirile

Dacă simți nevoia să-i împărtășești partenerului tău nemulțumirile tale, mai ales cele legate de relație, ar trebui să te asculte cu interes. Dacă nu te ascultă și nu arată interes asupra subiectului, înseamnă că relația este deja terminată.

11. Susținerea a scăzut

Să-ți susții partenerul (și să primești și tu susținere din partea lui) nu este ceva facultativ într-o relație. Mai degrabă, este o necesitate. Dacă nu vă mai susțineți pasiunile și interesele reciproc, relația se va încheia cât mai curând.

12. Unul dintre voi e cu mintea la altcineva

Nu este un lucru rău să tragi cu ochiul la o persoană care ți se pare că arată bine, însă să fii implicat emoțional cu altcineva decât partenerul tău nu este deloc în regulă. Ba chiar, acest lucru înseamnă că relația ta nu mai are absolut nicio șansă.

13. Unul dintre voi nu acceptă ajutorul

Vestea bună este că absolut orice se poate rezolva. Dar, puține persoane o pot face pe cont propriu. De aceea, ajutorul din exterior poate deveni foarte necesar. Dacă unul dintre voi nu dorește ajutor pentru a repara relația, nu prea mai există metode a rezolva lucrurile.

Citește și:
Dacă partenerul tău face aceste 10 lucruri, îti dovedește cât de mult te respectă

Text: Diana Babanica
Foto: Instagram.com/caro_e_

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/semne-alarmante-ca-relatia-ta-se-apropie-de-sfarsit-608525/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si