Prima pagină » Sute de mii de fani ai serialului „Game of Thrones” au semnat o petiție pentru refacerea ultimului sezon

Sute de mii de fani ai serialului „Game of Thrones” au semnat o petiție pentru refacerea ultimului sezon

Autor: admin
0 comentarii

Sute de mii de fani ai serialului „Game of Thrones” au semnat o petiție pentru refacerea ultimului sezon

Sute de mii de fani „Game of Thrones” își exprimă nemulțumirea cu privire la ultimul sezon din renumitul show produs de HBO, semnând o petiție care cere refacerea în totalitate a sezonului, „cu scriitori competenți”. Într-o săptămână, petiția de pe platforma change.org a strâns 200.000 de semnături.

„David Benioff și D.B. Weiss au demonstrat că sunt niște scriitori incompetenți atunci când nu au un suport (n.r. cărțile) după care să se ghideze. Acest serial merită un sezon final care să aibă sens”, a scris creatorul petiției pe site, referindu-se la scenariștii dramei.

După penultimul episod, intitulat „The Bells”, reacțiile fanilor au fost divizate, după ce Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) și-a năpustit furia asupra întregului King`s Landing, chiar și după ce orașul a capitulat. Evenimentele din cel de-al cincilea episod nu sunt primele care atrag critici în acest sezon. Mai mulți fani au fost dezamăgiți de întunericul și ceața din episodul al treilea, intitluat „The Long Night”, dar și de victoria căpătată mult prea repede.

Cele mai citite articole

Deși sfârșitul serialului este foarte aproape, fanii vor putea să continue povestea în Westeros, urmărind documentarul produs de HBO, numit „The Last Watch”, care va avea premiera pe 26 mai, la o săptămână după finalul serialului.

Documentarul invită fanii să pășească în culisele „Game of Thrones’, „să descopere lacrimile și bucuriile implicate în provocarea de a aduce lumea fantastică a Westeros-ului la viață în studio-uri realiste și câmpurile din Irlanda de Nord’, potrivit unui comunicat de presă. „Camerele vor urmări actorii și echipa de producție în timp ce se confruntă cu vremea extremă, termene limită, dar și nerăbdarea fanilor de a descoperi ce se întâmplă în continuare.’

Citește și:
Lena Headey vorbește despre despărțirea de personajul din „Game of Thrones’, Cersei Lannister

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/sute-de-mii-de-fani-ai-serialului-game-thrones-au-semnat-o-petitie-pentru-refacerea-ultimului-sezon-660834/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!