Prima pagină » Topul statelor din America interesate de Criptomonede

Topul statelor din America interesate de Criptomonede

Autor: admin
0 comentarii

Reward Expert a folosit datele Google Trends, privind traficul pe Internet,  pentru cuvinte cheie precum Litecoin, Ripple, Ethereum, Bitcoin si cryptomede, in incercarea de a masura interesul mai multor state americane fata de monedele digitale. Studiul a fost desfasurat pe o perioada de trei luni, in 2018. Compania a realizat apoi un top.

„Studiul a inclus si date geografice care contin locatiile tuturor unitatilor cunoscute care accepta plata in Bitcoin, precum si bancomatele Bitcoin, pentru a evalua gradul de utilizare al cryptomonedelor pentru achizitii si alte tranzactii. Am luat ca moneda de referinta Bitcoin”, a declarat expertul de la Reward Expert.

„New York ocupa locul doi in top, tinand cont de interesul locuitorilor fata de cryptomonede, dar luand in calcul si celelalte criterii ale studiului, orasul este numarul 1 in clasamentul final. Interesul newyork-ezilor pentru Litecoin si Ethereum ajuta la sporirea punctajului acordat in cadrul studiului. Disponibilitatea orasului pentru infrastructura Bitcoin, cu un total de 23 ATM-uri la nivel de stat (20 dintre acestea fiind in New York City, restul de trei in Regiunea Capitalei), face New York-ul mediu ospitalier pentru monedele digitale. De asemenea, New York este orasul cu cele mai multe locuri in care se poate plati cu Bitcoin”, se precizeaza in raport.

Pe locul 2 in top se afla statul Nevada, pe 3, Washington DC, iar pe 4, California.

„California este statul in care se afla Silicon Valley si unul dintre principalele hub-uri pentru industria tehnologiei americane. Sunt unele dintre motivele pentru care, probabil, California ocupa locul I in ceea ce priveste interesul locuitorilor pentru cryptomenede. Punctajul acordat, in cadrul studiului, in functie de cautarile efectuate pe Internet, in legatura cu monede digitale este unul urias: 98 de puncte din 100 pentru Bitcoin, 92 de puncte pentru Litecoin, 97 de puncte pentru Ethereum si 85 de puncte pentru Ripple. Statul California detine 500 de unitati in care sunt acceptate platile in Bitcoin”, se mai arata in raport.

  • STATELE CU CEL MAI MARE INTERES PENTRU CRYPTOMONEDE:

01. California

02. New York

03. New Jersey

04. Washington

05. Alaska

06. Nevada

07. Florida

08. Utah

09. New Jersey

10. Colorado

  • STATELE UNDE SE UTILIZEAZA CEL MAI MULT CRYPTOMONEDE:

01. Washington, D.C.

02. New Hampshire

03. Georgia

04. Nevada

05. Colorado

06. Kansas

07. New York

08. Michigan

09. Missouri

10. Oregon

In Romania, puteti cumpara si vinde cryptomonede de pe CryptoCoin.pro.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si