Prima pagină » Cel mai bun magazin online de unde să comanzi un hoverboard bun

Cel mai bun magazin online de unde să comanzi un hoverboard bun

Autor: admin
0 comentarii

Dacă vrei un hoverboard MonkeyBoard ai luat decizia bună, pentru că acesta este magazinul online cel mai potrivit pentru a-l comanda.

Au acolo scutere electrice originale, de la branduri renumite, cu niște performanțe în funcționare de înalt nivel, așa încât nu o să regreți alegerea făcută. Iar acum le găsești și la reduceri de preț dacă intri pe site.

Desigur, ar trebuie ca înainte de a te opri la un anumit model, să faci un mic search pe net pentru a te informa cât mai bine cu putință despre acest mijloc de transport personal modern.

Îm primul rând trebuie să știi că un scuter electric și un hoverboard sunt termeni care se referă la același gadget: o placă pe roți motorizată care se conduce prin schimbarea centrului de greutate. Direcționarea lui se face cu ușurință, deoarece are atât niște pedale sensibile la presiune, cât și un giroscop intern.

Din acest motiv, dacă înveți să îți coordonezi cum trebuie mișcările corpului, poți să te amuzi de minune luând viraje periculoase sau învârtindu-te cu platforma electrică precum un titirez.

E mult mai bine decât să faci acrobații ilegale cu autoturismul, nu-i așa?

Unde mai pui că scuterul electric mai are și niște luminițe colorate de tip LED bune ca să semnalizeze șmecher când schimbi direcția, când mergi prea tare sau pur și simplu dacă bateria e descărcată și trebuie pusă din nou la priză.

Siguranță, rezistență, performanțe funcționale avansate, iată ce își doresc amatorii de plimbări cu hoverboard-ul. Iar magazinul MonkeyBoard le satisface cererile de transportoare personale de top.

Siguranța este dată de modul în care a fost realizat produsul respectiv, pentru că nu-i tot una dacă ai un hoverboard original sau unul no name, care poate să crape exact când ai viteza cea mai mare și poate sta la baza unei căderi dureroase ce se poate solda inclusiv cu fracturi, nu doar cu vânătăi.

În afară de calitățile pe care le are, date din fabricație, mai trebuie și utilizatorul să fie atent la anumite aspecte, printre care cel mai important este acela al greutății maxime pe care placa electrică o poate susține fără ca să se fisureze. Asta ca să nu mai vorbim și de faptul că se diminuează și performanțele motorului dacă utilizatorul e supraponderal, deoarece va trebui ca să tragă din greu, iar bateria se va consuma mai repede și va necesita încărcări la intervale mai scurte de timp.

Cele mai solide hoverboard-uri electrice din oferta MonkeyBoard sunt cele Hummer, care pot duce și persoane supraponderale, chiar și de 140 de kg.

Producătorii și-au luat o marjă de siguranță în privința copiilor mici care ar fi tentați să se meargă cu un asemenea gadget pe roți, de aceea el nu pornește dacă persoana care îl folosește nu cântărește măcar 25 – 30 de kg.

Autonomia unui hoverboard este diferită  de la un model la altul, ea fiind influențată de viteza de deplasare, greutatea userului, nivelul pantei de rulare care poate fi de până la 15 grade și chiar de temperatură.

Roțile sunt esențiale și ele în alegerea unui hoverboard bun, deoarece sunt acele componente care aderă cu solul. Cu cât au diametrul mai mare aparatul este mai stabil, dar transportoarele personale cu roți mai mici pot să fie folosite pentru acrobațiile adolescenților tocmai pentru că au un grad de instabilitate un pic mai ridicat.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si