Prima pagină » Modele de verighete care se poartă acum

Modele de verighete care se poartă acum

Autor: admin
0 comentarii

Modelele de verighete din aur alb sunt și acum la modă, indiferent că vorbim de cele ce prezintă un design tradițional sau de acelea futuriste.

Inelele de nuntă clasice au cererea cea mai mare, deoarece sunt simple și atemporale. Iar culoarea albă la o asemenea bijuterie este foarte specială.

Un inel de aur alb în principiu este realizat dintr-un aliaj de aur de 18 karate și paladiu, pentru a-și păstra strălucirea vreme îndelungată. El nu conține de obicei nichel, pentru a fi hipoalergenic, la fel ca și aurul galben.

Gramajul minim recomandat pentru o verighetă este de 3 grame, deși există și unele mai late și mai groase, de 4 grame și chiar mai mult, în funcție de model.

De ce să aibă inelul de căsătorie cel puțin greutatea de 3 grame?

Pentru că este o bijuterie ce se poartă permanent, pe tot parcursul căsniciei respective, trebuie ca să fie un inel foarte rezistent la șocuri, să nu se deformeze în timp.

Forma verighetelor la modă

Verighetele de aur alb cele mai confortabil de purtat sunt acelea cu forme clasice.

Ele au partea internă de cele mai multe ori rotunjită, nu dreaptă, de aceea oferă un confort sporit la purtare.

Iată motivul pentru care soțul sau soția nici măcar nu mai simt după un timp oarecare că au pe deget o asemenea bijuterie de cununie.

Un astfel de inel de căsătorie tradițional se observă ușor, dar nu agresează vizual pe aceia ce îl privesc, deoarece este un model simplu, liniar, fără excentricitățile unuia cu design ultramodern, extrem de complicat.

Alt tip de verighete în trend acum combină două tonuri de aur: alb și galben sau alb și roz.

Aceste inele de nuntă au finisaje strălucitoare atât la exterior, cât și la interior. Pot să fie împodobite și cu pietre prețioase mici (diamante, smaralde, safire etc.) care sunt așa alese încât să nu incomodeze la purtat.

Inelele de nuntă pot să fie și gravate cu numele și data căsătoriei sau chiar și cu un scurt mesaj pe partea lor internă.

Mulți soți se întreabă dacă după nuntă trebuie obligatoriu ca să poarte ambii un model identic de verighete.

Se întâmplă acest lucru pentru că femeile și bărbații au gusturi diferite.

Mai ales dacă e vorba de diamante, femeile preferă verighetele împodobite, iar bărbații pe cele simple, fără pietre prețioase.

Răspunsul la această întrebare este că nu, se pot purta și modele diferite, dar ar fi bine ca să existe măcar un element comun între cele două verighete.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si