Prima pagină » 10 moduri în care îți poți da seama dacă ești îndrăgostită de cine trebuie

10 moduri în care îți poți da seama dacă ești îndrăgostită de cine trebuie

Autor: admin
0 comentarii

10 moduri în care îți poți da seama dacă ești îndrăgostită de cine trebuie

Relațiile puternice înseamnă cu mult mai mult decât să faceți lucruri drăguțe unul pentru celălalt.
Iată câteva calități pe care ar trebui să le aibă partenerul tău:

1. Este puternic

Un partener adevărat este cel care știe să ia decizii și își susține alegerile cu fermitate. El știe foarte clar care îi sunt prioritățile și cum să-și organizeze timpul. Este extrem de implicat în rolurile sale familiale de partener, soț, tată, etc. Acceptă responsabilitatea și nu acuză niciodată fără argumente.

2. Comunică direct și este sincer

Un om respectuos o să aibă încredere în tine și în adevărul pe care îl prezinți. Este sigur pe sine și este confident în abilitățile sale în a-și exprima emoțiile. Este răbdător și onest știind că el trebuie să fie cel puternic într-o relație.

3. Te face să te simți în siguranță

Un bărbat ce te privește ca de la egal la egal, vrea să te simți în siguranță. Amenințările și intimidările nu fac parte din comportamentul său și nu îl definesc. Îți respectă donrințele fără a te judeca.

4. Este un cavaler pentru că-i pasă, nu din obligație

Un partener adevărat se comportă ca un cavaler pentru că așa consideră, nu pentru că ceilalți cred că așa ar trebui. Are încredere că poți avea grijă de tine însuți, însă va fi încântat să te poată proteja. Îți oferă cadouri și atenții când consideră el de cuviință nu doar când i se cere. Nu îl interesează părerea celorlalți și se concentrează pe persoana ta și evoluția relației.

5. Acceptă, dar nu se așteaptă să ai grijă de el

Un om puternic este profund recunoscător pentru tot ceea ce faci pentru el. Nu așteaptă nimic, dar acceptă grija ta din dragoste. Va spune sincer dacă are nevoie de ceva , așteptându-se ca și tu să faci lafel. Bineînțeles că poate avea grijă de sine, însă va fi recunoscător și va primi cu brațele deschise ajutorul oferit de tine.

6. Muncește din greu și joacă dur

Cele mai citite articole

Partenerul perfect își știe limitele și când să se oprescă. Dă tot ce-i mai bun din sine când vine vorba de muncă și de familia sa și știe când să se joace.

7. Îți supraestimează abilitățile

Un om încrezător și sigur pe sine nu se simte amenințat de abilitățile tale și nici nu va ăncerca să le diminueze. De fapt, vede calitățile tale într-un mod foarte optimistic. Fără să compare sau să judece, îți va sublinia abilitățile atunci când ești descurajată. Va celebra împreună cu tine succesul.

8. Îți cere voie

Un partener adevărat nu spune, ci întreabă. Îți respectă opiniile și îți ia în serios sentimentele. Este decisiv, dar nu unilateral. Acceptul tău în privința faptelor sale va onora egalitatea într-o relație.

9. Ascultă

Un bărbat atent acordă foarte mult timp problemelor tale, scopul său fiind de a te înțelege. Îi place să asculte și punctul tău de vedere. Este constant curios și pasionat să te vadă evoluând. Te ascultă din dragoste și pentru că i se pare un lucru de bază, nu pentru că este obligat.

10. Iubește pasional

Un om iubitor îmbrățișează vulnerabilitatea. Își împărtășește regulat sentimentele prin cuvinte atent alese. Cu pace și stabilitate îți va oferi puțin câte puțin din inima sa. Este încăpățânat și încrezător că-i va returna dragostea.

Citește și:
4 reguli care te vor ajuta să găsești partenerul ideal pentru o relație de lungă durată

Text: Smaranda Olariu
Foto: Instagram (@sincerelyjules)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/10-moduri-care-iti-poti-da-seama-daca-esti-indragostita-de-cine-trebuie-605383/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si