Prima pagină » Un malaxor profesional, pentru un amestec de carne senzațional

Un malaxor profesional, pentru un amestec de carne senzațional

Autor: admin
0 comentarii

Carnea ocupă un loc central în dieta poporului român. Ea intră în pregătirea multor rețete: de la cele tradiționale până la cele la modă, este legată de momente de plăcere și sărbătoare petrecute cu familia sau prietenii.

Dar carnea joacă, de asemenea, un rol predominant într-un meniu echilibrat, datorită bogăției sale în elemente esențiale pentru menținerea unei stări bune de sănătate.

Produsele de carne bune se obțin cu utilajele profesionale competitive

Selectarea tipului corespunzător de echipamente producătoare de mezeluri implică luarea în considerare a unui număr de factori, precum ar fi: tipul produselor ce se realizează și cantitatea acestora, forța de muncă ce trebuie alocată, viteza de fabricație dorită, capacitatea utilajului de a varia rapid tipul de preparate, prețul materiilor prime, costul de întreținere al echipamentelor profesionale utilizate etc.

O succesiune adecvată de operațiuni și o alegere înțeleaptă a dotărilor necesare pot ajuta considerabil fluxul productiv, succesul activității și poate evita blocajele cauzate din variate motive.

Ar trebui să se acorde o mare atenție alegerii și amplasării mașinilor și a altor echipamente de producție. Ele trebuie astfel poziționate încât să fie capabile să funcționeze cu un randament maxim, să nu facă dificile alte activități conexe, să permită o igienă maximă în timpul procesării materiilor prime alimentare, fără contaminări ce s-ar putea dovedi periculoase pentru consumatorii produselor finite.

Punctele speciale care trebuie luate în considerare în selecția echipamentelor gastronomice, inclusiv a mașinilor de tocat carne și a malaxoarelor sunt următoarele:

  • să fie confecționate din materiale adecvate pentru a minimiza coroziunea;
  • să aibă o construcție robustă pentru a reduce costurile cu întreținerea;
  • să fie astfel proiectate încât să permită manipularea și prelucrarea cărnii, precum și a altor materii prime utilizate în fabricarea mezelurilor la parametri optimi;
  • să fie pe cât posibil multifuncționale;
  • să poată să fie ușor de curățat după fiecare utilizare, pentru o igienizare perfectă.

Cele mai citite articole

Toate echipamentele ce se comandă trebuie să fie prevăzute cu garanțiile necesare din partea producătorilor, astfel încât funcționarea lor să nu fie periculoasă pentru angajații ce le deservesc.

Pentru producerea unor cârnați de calitate este important să se facă o amestecare omogenă a cărnii utilizate cu celelalte elemente ale umpluturii. Pentru a facilita acest pas, mai multe măcelării, restaurante, unități specializate din industria alimentară folosesc echipamente deosebit de performante ca randament și durabilitate în timp. Un astfel de dotare se numește simplu malaxor carne.

De unde alegi un malaxor de carne bun?

Malaxoarele, precum se cunoaște, sunt utilizate în principal pentru obținerea unui amestec bine omogenizat de carne tocată, grăsime și condimente pentru cârnați (dacă ar fi să dăm exemplu acest preparat îndrăgit de către români).

Există diverse tipuri de malaxoare pe piață ce diferă în raport de mai multe caracteristici tehnice. Aceste trăsături le garantează, în principal, o rezistență mai mare sau mai mică la amestecarea materiilor prime utilizate în procesul de producție. Adăugăm la asta capacitatea recipientului de amestecare și productivitatea de care dă dovadă în funcționare mașinăria în cauză.

Întrucât este un utilaj esențial în procesul de amestecare a cărnii tocate și a celorlalte ingrediente și, având în vedere că un eventual blocaj (sau defectare a sa) are impact direct asupra producției unității, este necesar să se aleagă modelul potrivit de malaxor. Este ideal ca firma producătoare să aibă experiență și să aibă credibilitate pe piață. Acest lucru ne asigură că producătorul respectă toate standardele cerute pe plan european în materie.

Adresează-te unui distribuitor de echipamente HoReCa cu acoperire națională, care are inclusiv un serviciu de service garanție și post garanție deosebit de competitiv. Degeaba achiziționezi ca antreprenor un utilaj de vârf din categoria malaxoarelor de carne, dacă nu ai în țară un acces ușor la piesele de schimb, precum și la o asistență tehnică foarte bună.

O sugestie în acest sens? Recomandabil este să îți comanzi malaxorul de carne de care ai nevoie de la TC Romania Crown Cool! Vei fi foarte mulțumit de colaborarea cu această companie!

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si