Prima pagină » Uși de interior rezidențiale, pentru case de poveste

Uși de interior rezidențiale, pentru case de poveste

Autor: admin
0 comentarii

O ușă achiziționată de la Kulttur  reprezintă o achiziție excelentă, de care o să vă bucurați multă vreme.

Ușile de interior sunt acele elemente funcționale ce pot aduce un plus semnificativ sau pot strica total echilibrul în materie de amenajări interioare al casei dvs.

Poate mai mult decât oricând modelele moderne de uși de interior sunt prilej de energizare sau calmare a unor spații rezidențiale. Condiția este să fie bine alese.

A trecut vremea când ușile din casă erau privite doar ca niște piese cu rol strict de delimitare, acum ele au propria lor personalitate și dacă sunt colorate inteligent pot fi acel element ce aduce o nota de unicitate aparte unei case.

Dacă ele se găsesc într-o casă mică, alegerea unor uși delicate, în nuanțe de alb, bej sau chiar albastru deschis este o idee foarte bună.

Uneori ele chiar se confundă cu pereții unei camere, deși specialiștii ne sfătuiesc că un mic contrast nu e deloc o soluție greșită de amenajări interioare.

Dacă nuanțele pastelate ale ușilor de interior vin ca să atenueze un decor, dacă se dorește energizarea puternică a unei camere, nimic nu poate să fie mai potrivit decât ca ușa ce o deservește să fie pictată în culori tari, vibrante.

Dacă aveți copii mici sau adolescenți, iar casa este pentru familia voastră un teren de joacă, un spațiu unde buna dispoziție este suverană, un hol central unde există mai multe uși ce dau spre camerele copiilor poate să fie însuflețit de culorile pe care aceste elemente de separare le oferă. Astfel monotonia coridorului se destramă, mai ales dacă este luminat corespunzător.

O ușă galbenă, una albastră, o ușă verde smarald, copiii înșiși pot să aleagă nuanța în care să fie vopsită.

Un spațiu interior poate să prindă viață așadar dacă este amenajat luând în calcul contrastele mai blânde sau puternice ale ușilor.

Trebuie doar ca acea ușa de interior din fiecare cameră să se diferențieze de culoarea pereților pentru un plus de originalitate. Acest lucru se poate face fie alegând o ușă colorată în totalitate, fie o ușă în care doar rama acesteia are o culoarea mai puternică, care aduce un accent discret coloristic.

În concluzie, pentru a avea parte de niște uși speciale, alegeți-le de la Kulttur, un loc fabulos unde fiecare dintre ele spune o poveste și așteaptă ca să o descifrați. 

Orice amenajare modernă sau tradițională a unei odăi dintr-o casă are nevoie de o ușă pe măsură. Acum știți de unde să o achiziționați!

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!