Prima pagină » Vedete care au cunoscut succesul mai târziu în viață

Vedete care au cunoscut succesul mai târziu în viață

Autor: admin
0 comentarii

Dacă te gândeai că ești o persoană de succes dacă reușești să devii cunoscut până la vârsta de 30 de ani, aceste vedete îți demonstrează că lucrurile nu stau deloc așa.

Aceste legende de la Hollywood și nu numai demonstrează că trebuie să lupți mereu pentru ceea ce îți dorești, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

1. J.K. Rowling

J.K. Rowling este creatoarea lumii fantastice din Harry Potter, însă înainte să se bucure de succes, ea a trecut prin perioade dificile. Aceasta s-a luptat să își întrețină copiii după divorț, a suferit de depresie și, inițial, numeroase edituri au refuzat să îi publice cărțile. Prima carte din seria fenomen Harry Potter a fost publicată când ea avea 32 de ani, iar acum J.K. Rowling este autoarea a celei mai bine vândute serii de cărți din istorie.

2. Oprah Winfrey

Înainte ca Oprah să devină femeia faimoasă pe care o cunoaștem cu toții, ea prezenta știrile și a fost concediată pentru că a devenit prea emotivă. Acest lucru nu i-a afectat însă determinarea și a continuat să se lupte pentru a obține ceea ce își dorește. La 32 de ani a prezentat primul episod din The Oprah Winfrey Show, emisiunea care i-a adus succesul.

În prezent ea este una dintre cele mai bogate și influente femei din lume. Totodată, este cunoscută pentru cadourile pe care le-a oferit invitaților în emisiunea ei.

3. Martha Stewart

Martha Stewart este cunoscută pentru emisiunile ei și cărțile culinare, însă ea a atins acest nivel de succes la vârsta de 41 de ani, când i s-a publicat prima carte. A fost o antreprenoare de succes, însă a devenit cunoscută mai târziu. Totodată, Martha Stewart a fost nevoită să facă și închisoare la vârsta de 63 de ani, însă ea este la fel de populară și astăzi.

4. Samuel L. Jackson

Samuel L. Jackson este acum un actor cunoscut în întreaga lume, însă și-a început cariera destul de târziu. El a devenit interesat de actorie la 20 de ani, însă succesul lui a venit după apariția în „Pulp Fiction”, actorul având atunci 46 de ani.

5. Morgan Freeman

Cele mai citite articole

Morgan Freeman este unul dintre cei mai importanți actori de la Hollywood, însă nu a fost întotdeauna atât de popular. Și-a dorit dintotdeauna să fie actor, însă a ales să devină mai întâi pilot. Până la urmă pasiunea pentru actorie a câștigat și el a ales să urmeze această carieră. El a cunoscut succesul la vârsta de 50 de ani, când a jucat în „Street Smart”.

6. Harrison Ford

Harrison Ford a tâmplar înainte să devină un actor de succes. El a decis să învețe această meserie pentru a-și întreține familia o perioadă, deoarece simțea că primește roluri nepotrivite și nu era mulțumit de cariera sa în actorie. Avea 35 de ani când a primit rolul din „Star Wars”, viața schimbându-i-se complet.

7. Steve Carell

Steve Carell a fost poștaș când avea 20 de ani, însă a decis că vrea să urmeze o carieră în comedie și actorie. A durat 10 ani pentru ca visul lui să se realizeze, însă abia la 43 de ani Steve a primit rolul lui Michael Scott, în „The Office”, cunoscând astfel și succesul.

8. Viola Davis

Viola Davis a realizat că iubește actoria când era în liceu, așadar a decis să urmeze această carieră. Ea a apărut în o mulțime de filme, însă rolul din „Doubt”, pe care l-a primit la 43 de ani, este cel care i-a adus succesul. Actrița a primit chiar și o nominalizare Oscar pentru prestația sa.

9. Jessica Chastain

Actrițele de la Hollywood cunosc în general succesul în jurul vârstei de 20 de ani, după această vârstă urmând de obicei roluri secundare. Jessica Chastain a demonstrat că acest lucru este doar un mit și a cunoscut faima la 34 de ani când a primit rolul în „The Help”.

10. Jon Hamm

Jon Hamm a avut un început de carieră deloc promițător. În anii 90 era chelner pentru a putea merge la audiții și și-a promis că dacă nu va avea succes până la 30 de ani, va renunța la actorie. Din fericire, el nu și-a urmat întocmai planul și a primit rolul care i-a schimbat viața la 37 de ani, el devenind faimosul personaj Don Draper din serialul „Mad Men”.

Citește și:
10 actori foarte buni care au jucat în filme foarte proaste

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/vedete-care-au-cunoscut-succesul-mai-tarziu-viata-659265/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!