Prima pagină » VIVA! de Februarie – povești de iubire ca-n filme

VIVA! de Februarie – povești de iubire ca-n filme

Autor: admin
0 comentarii

VIVA! de Februarie – povești de iubire ca-n filme

Prima copertă de familie. Antonia, Alex Velea și copiii lor, Dominic și Akim, sunt protagoniștii shooting-ului de copertă al Revistei VIVA!, fiind una dintre cele mai iubite familii din showbiz-ul autohton. Povestea de dragoste dintre Antonia și Alex, despre care cei mai mulți au fost convinși că nu va rezista probei timpului, vine să îi contrazică pe toți cei care le-au pus sentimentele la îndoială. În pofida faptului că și acum se confruntă cu greutăți, cei doi par mai uniți ca niciodată și sunt atât de convinși că vor trăi împreună pentru tot restul vieții, încât au început, deja, să planifice nunta. Până atunci, însă, mai e un pas! În numărul de februarie al Revistei VIVA!, Antonia vorbește despre procesul de divorț dintre ea și Vincenzo Castellano, despre custodia fetiței sale, Maya, dar și despre începuturile relației dintre ea și Velea, detalii învăluite în mister, până acum. La rândul lui, Alex povestește despre toate încercările și momentele frumoase prin care a trecut alături de Antonia, replica solistului, care dă și titlul revistei, fiind mai mult decât sugestivă: „Am fost supuși unui test al destinului’.

În luna februarie, VIVA! lansează și campania „Talentul mereu la modă’. Despre ce este vorba? Nu mai vrem să auzim artiștii din garda veche spunând că cel mai bun lucru pe care-l pot face pentru cariera lor este să… moară, referindu-se la lipsa de promovare de care au parte și la faptul că publicul i-a uitat. Așadar, VIVA! își propune să facă lunar un articol cu un reprezentant al soliștilor care au făcut furori în anii 80-90, pentru a demonstra faptul că muzica de calitate nu se uită niciodată. Și, cu ea, nici artiștii. Așadar, inaugurăm rubrica „Talentul mereu la modă’ cu un pictorial exclusiv ce le are drept protagoniste pe Nico și fiica ei, Alexandra, în are aflăm detalii exclusive despre viața lor de familie, ținută departe de ochii presei, până acum. Mai mult, Nico este solista care a unit generațiile, prilejul perfect pentru a afla de la ea toate dedesubturile industriei muzicale.

Cele mai citite articole

Dar asta nu e tot! Sugestii de shopping pentru Valentines Day, într-un pictorial incitant de modă cu… Ilinca Vandici! Mai sexy de atât nu ai mai văzut-o niciodată! Plus alte povești de viață inspiraționale: iubirile Sophiei Loren, destinul neașteptat al Ralucăi Bădulescu, fotografii din dressing-ul Adelinei Pestrițu, cum s-au tratat vedetele autohtone de burnout, boala secolului și… horoscopul complet al lunii februarie.

Numărul de februarie al Revistei VIVA! se vinde împreună cu un exemplar al revistei Psychologies sau cu un exemplar al revistei Rețete de colecție, la prețul de 9,9 lei. Revista este disponibilă, începând cu data de 1 februarie, la toate punctele de difuzare a presei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/viva-de-februarie-povesti-de-iubire-ca-n-filme-645344/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si