Prima pagină » VIVA! de mai: ştiri de ultimă oră despre vieţile celebrităţilor

VIVA! de mai: ştiri de ultimă oră despre vieţile celebrităţilor

Autor: admin
0 comentarii

VIVA! de mai: ştiri de ultimă oră despre vieţile celebrităţilor

VIVA! de mai: ştiri de ultimă oră despre vieţile celebrităţilor

E cea mai urmărită gravidă a momentului și a pozat în exclusivitate, cu burtica la vedere, pentru coperta revistei VIVA! Însărcinată în luna a șasea, Adelina Pestrițu a povestit totul despre povestea de iubire pe care o trăiește cu Virgil Șteblea, logodnicul și tatăl fetiței sale. „În dragoste nu e niciodată prea devreme”, spun cei doi. De altfel, Adelina și Virgil au făcut primul pictorial împreună, special pentru VIVA!, imagini pe care le puteți vedea în interiorul revistei. Cum s-au cunoscut, cum a decurs prima lor întâlnire, ce nume va purta fetița și când va avea loc nunta, au răspuns la toate aceste întrebări, împreună.

Tiberiu Ușeriu, românul care a câștigat de trei ori maratonul Arctic Ultra 6633, a acordat un interviu în exclusivitate revistei VIVA!. “Atu-ul meu este psihicul, nu fizicul”, a spus el, la scurt timp după ce a terminat ultimul concurs. Cum e să fii cel mai bun din lume, cum se pregătește pentru o astfel de misiune și ce planuri are pe plan familial, aflați totul din VIVA!

Venit în România pentru premiera filmului The Wanderes, Armand Assante a bifat o întâlnire cu unul dintre reporterii VIVA! și a răspuns chiar și celor mai indiscrete întrebări, referitoare la viața personală și la familia lui. Concluzia? A sacrificat totul, de dragul carierei.

Dacă și-ar fi jucat propriul rol, într-un film autobiografic, cu puternice accente dramatice, probabil că ar mai fi câștigat un premiu Oscar. La 80 de ani, Jane Fonda trage linie și spune în premieră că trăiește liniștit, după o viață tumultuoasă cu trei mariaje eșuate, presărată cu alcool, orgii sexuale și compromisuri nenumărate.

Cele mai citite articole

Trei ani au trecut după incidentul cu fostul ei impresar, care a agresat-o fizic, ca să-și refacă viața personală. Alexandra Stan e pregătită pentru o nouă etapă din viața ei: vrea să devină mamă. Detalii interesante despre povestea de dragoste pe care o trăiește acum, în noul număr VIVA!

VIVA! Shopping with Stars: o seară specială la mall, alături de o parte dintre vedetele noastre preferate. Cum s-au distrat și ce cumpărături au făcut, totul într-un reportaj de trei pagini, în paginile revistei.

VIVA! de mai este disponibilă, din 1 mai, la chioșcurile de ziare din București și din țară. Descoperă toate noutățile din noul număr și, pentru numai 12,99 lei, bucură-te de un cadou special împreună cu revista: un fard de pleoape essence.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/viva-de-mai-stiri-de-ultima-ora-despre-vietile-celebritatilor-599757/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si