Prima pagină » 10 momente în care celebritățile au ieșit din tiparul lor vestimentar

10 momente în care celebritățile au ieșit din tiparul lor vestimentar

Autor: admin
0 comentarii

Drept urmare, la fel fac și celebritățile… pentru ca și ele au un stil cu care s-au obișnuit, ieșind rar din această zonă de confort.

Dat fiind faptul că aceștia fac parte la o mulțime de evenimente high-profile, stiliștii lor n-au făcut decât să le construiască un tipar ușor de respectat și avantajos pentru fiecare celebritate, ceea ce poate să funcționeze… dar nu la infinit, evident.

Aici ai 10 exemple de celebrități curajoase, care să-ți demonstreze că este chiar OK să ieși din zona de confort:

1. Victoria Beckham

Pe lângă poziția clasică a piciorului stâng în față- umărul drept în spate, expresia facială care exprimă nu imi propun să am riduri prea curând’ și ochelarii de soare mereu prezenți, o altă semnătură clasică VB constă în total look-urile negre. Se pare că Victoria a simțit nevoie de un stop de culoare în viața ei, așa că, fără să lase acest lucru în mâna destinului, a ales un outfit roz în cadrul unei ieșiri la New York.

2. Angelina Jolie

Non-culorile obișnuiau să fie opțiunea ideală pentru Angelina Jolie de-a lungul anilor. Era oare o modalitate de nu ieși prea tare în evidență? Frumusețea ei în combinație cu o culoare puternică ar fi putut avea un impact major asupra celebrităților din jur (femeile pline de gelozie, pe când bărbații dați peste cap). În 2011 la Golden Globes, cu riscul de a face ravagii, Jolie a îmbrăcar o rochie verde smarald, Versace.

3. Rooney Mara

Rooney Mara are o paletă de culori aproape la fel de strictă precum Angelina, însă spre deosebire de aceasta, Rooney integrează destul de des beige-ul. Rare momente de rebeliune ale actriței constă în adăugarea unei culori aprinse precum roșul.

4. Catherine, Ducesa de Cambridge

Ducesa de Cambridge și regina a paltoanelor tip rochie, Kate Middleton este rar întâlnită într-un outfit care să nu includă obiectul vestimentar ce o definește… Atât de rar încât un outfit alcătuit din pantaloni și un sacou a devenit headline.

5. Kristen Stewart

Cele mai citite articole

Cunoscută pentru stilul ei punk și casual acoperit în paiete pe covorul roșu, Kristen Stewart ne-a surprins purtând o rochie elegantă, până în pământ, Chanel, anul acesta la Festivalul de Film din Veneția.

6. Kate Moss

În anul 2016, la premierea filmului Loving, Kate Moss și-a încălcat regula stilistică de a purta doar negru pe covorul roșu, facându-și apariția intr-o rochie de culoare blood orange.

7. Evan Rachel Wood

Evan Rachel Wood este o iubitoare a costumelor, după cum bine se poate observa la fiecare eveniment de pe covorul roșu. La premierea filmului Frozen 2 însă, aceasta și-a păstrat aerul de prințesă.

8. Jennifer Aniston

La fel ca restul vedetelor menționate mai sus, Jennifer Aniston obișnuia să propună ținute negre pe covorul roșu. Apariția surprinzătoare de la Vanity Fair Oscar Party, din anul 2013, unde aceasta a purtat o rochie roșie (cum ne-au surprins cam toate vedetele de pana acum..) a fost una plăcută.

9. Harry Styles

Harry Styles este adeptul costumelor cât mai ieșite din comun, facându-ne o surpriză plăcută, deci, apariția sa la premierea filmului Dunkirk, purtând un costum negru, simplu (uite că s-a intors roata iar negrul nu mai este zona safe).

10. Janelle Monáe

Janelle poartă ca pe o uniformă combinația dintre alb și negru, la orice eveniment. Cu toate astea mai există evenimente, precum premiile BET din 2018, în care artista adaugă un strop de culoare în ținuta ei (sau chiar un curcubeu).

Citește și:
9 celebrități de la Hollywood care au avut parte de experiențe marcante în carieră

Text: Paula Popa
Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/10-momente-in-care-celebritatile-au-iesit-din-tiparul-lor-vestimentar-686923/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si