Prima pagină » (P) I CONCEAL flawless foundation

(P) I CONCEAL flawless foundation

Autor: admin
0 comentarii
(P) I CONCEAL flawless foundation

IMAGE Skincare este un brand de îngrijire clinică a pielii ce folosește ingrediente active cu acțiune dovedită științific și substanțe botanice eficiente.

Imaginea ta este Imaginea noastra, acesta este motto ul celor mai performante produse  de ingrijire a pielii din industria de beauty – Image Skincare.

Un produs care nu lipseste din ritualul niciunei femei este fondul de ten. Pentru asta  profesionistii de la laboratoarele Image skincare au scos produsul  I CONCEAL flawless foundation SPF 30 (Beige). Este  un fond de ten zilnic  cu protectie solara 30 care se gaseste in 6 nuante de culoare . Se recomanda in special  dupa peeling si interventii estetice, are in compozitie musetel si aloe vera, care ajuta la calmarea pielii.

Este illuminator si rezistent la apa.

Se utilizeaza pentru toate tipurile de piele si  nu contine parabeni!  

Cele mai citite articole

Brandul este creat  de o femeie estetician, impreuna cu sotul ei un renumit chirurg plastician si este reprezentat de o rețea de 20.000 de profesioniști în domeniul îngrijirii pielii din peste 52 de țări.

Inoveaza  formule potrivite pentru piele si orice tip de ten  prin combinarea unor tehnologii revoluționare cu ingrediente naturale pentru o fata  vizibil mai sănătoasa și cu rezultate de lungă durată.

In perioada 25 noiembrie – 1 decembrie 2019 gasiti aceste produse pe site ul nostru la un pret special 

Mai multe detalii gasiti pe FB  si pe Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/beauty/p-i-conceal-flawless-foundation-684882/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si