Prima pagină » 10 obiceiuri distructive care îți afectează genele

10 obiceiuri distructive care îți afectează genele

Autor: admin
0 comentarii
10 obiceiuri distructive care îți afectează genele

Există, totuși câteva obiceiuri care îți pot sabota genele. Dacă vrei să ajungi să ai genele minunate pe care le visezi, atunci ar trebui să eviți aceste 10 obiceiuri care le pot distruge.

1. Le ondulezi prea tare

Ondulatoarele pentru gene au tranformat genele multor persoane. Această mică unealtă magică îți face ochii să pară mai deschiși și mai lumiloși, și oferă genelor tale un aer mai flirty. Totuși, trebuie să ai grijă cu ondulatorul pentru gene. O mică strângere la bază, mijloc și vârf este suficientă.

2. Folosești mascara waterproof zilnic

Sunt momente în care ai nevoie în mod clar de rimel waterproof. Vacanțele la plajă și nunțile sunt unele dintre momentele în care nu poți apela la o mascara normală. Totuși, varianta waterproof nu este ceva la care să apelezi zilnic. Este necesar mult mai mult efort pentru a-ți curăța genele, fapt ce înseamnă că tragi mult mai mult de ele. Folosește rimel waterproof doar atunci când este nevoie.

3. Nu te demachiezi înainte de culcare

În unele nopți este greu să te duci la baie și să te demachiezi. Toate cunoaștem această problemă. Ar trebui să te străduiești și să te demachiezi, totuși, pentru că somul cu machiajul la ochi este una dintre cele mai mari greșeli pe care le poți face. Nu este doar dăunător pentru piele, ci este foarte rău și pentru genele tale. Rimelul face genele tari, ceea ce înseamnă că acestea se sfărâmă atunci când intră în contact cu așternuturile și sunt mult mai expuse ruperii.

4. Te aștepți ca soluția de spălat să facă totul

Nu trebuie doar să te speli pe față cu săpun. Înainte să te demachiezi, folosește un demachiant pentru ochi pentru a înlătura rimelul. Vei fi uimită de diferență. După te poți spăla cu săpun pentru a înlătura urmele de rimel care au rămas pe gene, lăsându-le perfect curate.

5. Dependența de gene false

Genele false te pot scăpa de mult efort atunci câd te machiezi. Sunt minunate și oferă un efect pe care nu îl poate oferi rimelul. Dar acestea nu sunt la fel de ușoare ca și genele naturale, mai ales dacă le porți regulat. Este ok să le porți pentru o ocazie, dar nu este bine să facă parte din rutina ta zilnică. Nimeni nu vrea să aibă genele distruse.

6. Nu îți înlocuiești destul de des mascara

Înlocuirea rimelului poate să fie trecută cu vederea rapid. Este important să nu uiți să faci acest lucru. Încearcă să îți schimb rimelul o dată la 2 sau 3 luni. Dacă folosești un rimel veci, ochii tăi se pot infecta și genele tale pot avea de suferit.

7. Îți tratezi dur genele

Cele mai citite articole

Genele sunt delicate. Au nevoie să fie tratate cu grijă atunci când aplici mascara, sau când o ștergi. Este ușor să uiți cu trebuie să fii gentilă. Dacă ești dură cu genele tale, acestea pot să cadă sau să se rupă.

8. Tragi de bulgării de rimel formați

Să fim sincere, dacă vezi un bulgăraș de rimel sau o imperfecțiune atunci când te machiezi, este ușor să tragi de gene pentru a le repara. Încearcă să eviți instinctul de a trage de gene, pentru că le faci rău. Dacă tragi de ele le poți rupe, și va dura destul de mult timp până când vor crește din nou.

9. Folosești în mod constant extensii pentru gene

Extensiile pentru gene sunt un trend major acum. Se pare că sunt o alternativă bună a genelor false, deoarece atunci când sunt aplicate ochii tăi sunt inchiși, iar lipiciul nu ajunge în ochi. În plus, durează mai mult decât genele false. Totuși, acestea pot face rău genelor tale naturale, deoarece sunt prinse deasupra lor și atunci când extensiile cad, firele tale naturale de care sunt prinse cad împreună cu ele.

10. Te scarpini la ochi prea des

Acest obicei este greu de evitat, mai ales în sezonul alergiilor. Este normal să te scarpini atunci când te mănâncă ochii. Dacă trebuie să te scarpini neapărat, totuși, ai grijă să nu fii prea dură cu genele tale.

Aceste 10 obiceiuri îți pot distruge genele. Dacă te faci vinovată de vreunul dintre aceste obiceuri, străduiește-te să îți schimbi comportamenul cât mai repede. Genele tale vor aprecia.

Citește și:
Obiceiuri pe care trebuie sa le excluzi din rutina ta de ingrijire chiar acum

Text: Bianca Margarit
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/beauty/10-obiceiuri-distructive-care-iti-afecteaza-genele-630819/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si