Prima pagină » 10 semne că noua ta relație se va transforma într-un coșmar

10 semne că noua ta relație se va transforma într-un coșmar

Autor: admin
0 comentarii

10 semne că noua ta relație se va transforma într-un coșmar

În viața reală te lași purtat[ de acea emoție inspirată din filme atunci când cineva din partea opusă a sălii de film sau de la bar îți face inima să bată rapid. Oprește-te pentru un moment și gândește-te că acele sentimente nu sunt de fapt o conexiune reală și ar trebui să acorzi atenție unor semnale de alarmă.

Când te lași purtată de val trebuie să fii conștientă și de pericole. Când ajungi să faci mai multe compromisuri decât ar fi trebuit, ar trebui să începi să îți pui întrebări. Pentru a evita viitoare neplăceri, este bine să poți cunoaște semnele unei relații toxice atunci când ești prea orbit din dragoste ca să le poți observa.

1. Se laudă cu reușitele sale

Nu este minunat să avem persoana perfectă’ în jurul nostru? Iubesc să se laude despre cât de buni sunt în pat, despre fostele iubiri, despre joburile lor, despre câti bani fac și despre mașinile pe care le conduc. Pe scurt, își doresc să îi ridici pe un piedestal și să îi venerezi.
Inițial acest lucru poate să pară irezistibil, dar în scurt timp te va scoate din sărite. Atunci când te vei apropia mai mult de ei se va dezlănțui iadul.

2. Îți spune că te iubește în timp ce flirtează cu altele

L-ai prins de atât de multe ori cu altcineva. L-ai prins trimitând mesaje sentimentale sau sexy unei persoane despre existența căreia nu aveai nici cea mai mică idee. Dar mereu se intoarce la tine, nu? La finalul zilei îți este tot credincios. Și din spusele sale, acesta este singurul lucru care contează, așa-i? Greșit! Trezește-te la realitate. Comportamentul acesta nu e comportamentul unei persoane loiale — te înșeală!

3. Spune că fosta sa e nebună

Îți spune asta mereu și, cu timpul dobândește simpatia ta în legătură cu acest aspect. Poate că relația lor chiar a fost una rea, dar ce importanță mai are asta acum? Compară mereu relația voastră cu cea pe care a avut-o înainte, dar nu se poate opri din a se plânge de cât de rău a fost. În cazul acesta, ar trebui să clarifici lucrurile înainte să mai faci alți pași în relație.

4. Are secrete

Într-o dimineață descoperi că mai are un telefon despre care nu știai. Este un telefon de serviciu, scumpo,’ îți spune. Și îl crezi. E atât de secretos legat de tot încât nici măcar nu vorbește cu alți oameni în fața ta. Imaginează-ți: dacă este atât de secretos cu privire la lucruri mărunte, cum s-ar putea descurca o viață întreagă așa cu tine.

5. A fost cu cea mai bună prietenă a ta

Nu ar trebui să ieși niciodată cu un tip care a fost cu prietena ta cea mai bună. Sunt șanse ca, dacă a înșelat-o pe ea cu tine, să facă același lucru din nou, cu altcineva. Cercul vicios nu se va termina nicioată.

6. Are nevoie să îi alimentezi ego-ul

Cele mai citite articole

Are nevoie de tine pentru a se asigura din când în când că este un om bun. Cu toții avem insecuritățile noastre, dar unii dintre noi știm cum să ne descurcăm cu ele fără să căutăm prea multă atenție. Ei nu au nevoie de momente de alint. Nesiguranța lor îi transformă în dictatori dominanți, lucru ce va dăuna relației. Ai grijă!

7. Dă vina pe tine când lucruile nu merg așa cum vrea el

Face pe victima și dă vina pe tine ori de câte ori are șansa. Acesta trebuie să fie un mare semn de exclamare pentru tine. Ai grijă atunci când ești într-o relație cu un partener care te face să te simți responsabilă pentru tot ce nu funcționează așa cum trebuie în relația voastră.

8. Nu vrea să spună nimănui despre relația voastră’

Poate că este încă prea devreme, dar mai târziu vei dori să le spui și celorlalți că voi doi sunteți împreună. Dar dacă partenerul tău nu vrea sa le spună celorlalți deloc? Poate că nu se dă în vânt după afișarea realațiilor pe social media, dar să nu spui familiei sau să nu vă vadă nimeni în public? E unul dintre semnele unei relații toxice.

9. Vorbește urât cu tine în timpul certurilor

Cuplurile se mai ceartă din diverse motive. E normal. Dar să ajungi în punctul de a folosi cuvinte urâte în timpul certurilor – uneori în fața familiei sau prietenilor, sau în public – e umilitor. O persoană care vorbește urât cu tine nu este o persoană pe care să ți-o dorești în viața ta.

10. Nu își dorește să lucreze

Să fii freelancer și să câștigi bani e diferit de a fi șomer. Dacă nu face nimic pentru a câștiga bani și preferă să fie șomer, fără să aibă vreo dorință de a munci, nu trebuie să ai grijă de el. Este timpul să îl părăsești, pentru că te consideră banca lui. Fii serioasă atunci când cauți o relație – nu orice poveste de dragoste se termină ca în basme.

Citește și:
4 zodii care vor face compromisuri într-o relație

Text: Bianca Margarit
Foto: Instagram (@mikutas)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/10-semne-ca-noua-ta-relatie-se-va-transforma-intr-un-cosmar-623976/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si